Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél , ha kiderülne a lányról, akivel ismerkedsz hogy már 11 pasival volt együtt ? még nincs 25 éves.
40: Szerintem nem szabad általánosítani. Nekem akkor van befejezve a szex, ha mindketten elmentünk legalább egyszer. De elején mindig megbeszéljük, hogy van-e most kedve hozzá. Mármint, nem a szexhez, hanem, hogy el tudna-e menni. Ha igen, akkor állunk csak neki.
34/F
41es, szerinted én direkt olyan férfiakkal feküdtem le, akik azt mondták hozzám se nyúlnak? Mindnek nagy volt a szája, aztán nem nagyon érdekelte őket, mert pár perc után fárasztó volt nekik a csikló kézzel/szájjal izgatása, és olyankor nem nagyon van benne örömük. Vagy épp kedvük sem volt, szexeltünk, és utána, hogy elment, "fáradt" volt. Esetleg kérésre megpróbálta, 40 másodperc utána meg benyögi, hogy "megvagy már"? Vagy fájdalmat okoz, és nem akarja elhinni, hogy az fáj/kellemetlen, sértve érzi magát, és akkor az van, hogy amit csinál, az neked nem jó, pedig az exének jó volt, és akkor te vagy a rossz.
Látom nálad is "van kedve hozzá megy", nekem is mondták, hogy "jajj biztos nincs kedved", peeerszeee, arra van, hogy megdugassam magam, arra nincs,hogy orgazmusom is legyen, ugye? :D Remélem nem gondolod komolyan, hogy a barátnődnek az élvezet mentes reszeléshez van kedve, de élvezet(orgazmus) meg nincs:D:D Azért ez több, mint vicces.
Mindig el tudunk menni, ha jó nekünk, amit a másik csinál, ezért szoktunk maszturbálni. Pont úgy van minden, mint nálatok, csak a mi partnereink nem olyan ügyesek/kitartóak, mint mi, nők vagyunk. Amikor nincs kedve orgazmushoz(ha valóban van ilyen), akkor csak hagyja, hogy megdugd a te örömödért, mert szeret téged és nem élvezi az egészet. Akkor sem, ha nyög, vagy mondja. Nálunk úgy van a társadalmi nyomás, hogy véletlen se merjük megmondani, ha valami nem jó, mert az "szégyen".
Minden egyes olyan szexnél, amire vágyunk, orgazmust is szeretnénk átélni. Ha nem vágyunk az orgazmusra, a szexre sem vágyunk. Ez a kettő nem működik külön. Kicsit indulj már ki magadból:D Te szeretnél csak úgy szexelni, hogy nem mehetsz el a végén?
41-es vagyok.
42: Szerintem csak te találkoztál pont olyan férfiakkal, akik 40 másodperc után megunják. Nekem furcsa ezt hallani. Vagy tényleg csak 1 éjszakásokról beszélsz.
De amúgy hozzászólásod alapján úgy tűnik, hogy mindenben kényszeresen is a hibát keresed. Szóval így akár érthető is lehet, hogy az aktuális kedvesed megunja a pesszimizmust, aztán gyorsan túl akar lenni rajtad. :)
De elárulom, hogy nekem és szerintem a többi férfinak is jobb érzés az orgazmus ha hosszabb a szex és az előjáték.
Ha nincs kedve hozzá az pedig azt jelenti nálunk, hogy fáj a feje, torka, stb vagy már nagyon fáradt. Megesik. Van, hogy emiatt kimarad 2 hetente 1-2 alkalom.
De mi megbeszélünk mindent, ha valami nem volt jó azt is és változtatunk. Minden páromnak az elején elmondtam, hogy ha neki valami nem jó szóljon, nem fogok megsértődni és tudok változtatni. Mert a férfinak kb mindenhogy jó.
Azért látott már olyat a világ, hogy egy nő alulteljesít az ágyban. Ne már, hogy megint csak az egyik oldalra legyenek pakolva a jogos elvárasok.
Amelyik nő orgazmust színlel, az pont úgy megérdemli a sorsát, mint az a fickó, aki olyan nőt dug meg, amiben az egyetlen csepp öröm az a saját orgazmusa.
A férfiak nagyrészét nem is érdekli, hogy mi van a nővel közben, csak lyuk legyen. Nyilván lehet béna a nő az ágyban, de ezeknek a pasiknak a farkának kb mindegy.
43, nem, nem ritka, és nem (csak) egyéjszakás. Sőt, igazából az egyik pasas, aki kitett magáért, az pont egy alkalmi(nem egy, hanem többalkalmas) kapcsolatból volt.
Aki elvileg szeretett, annak eszébe nem jutott magától orgazmust okozni. Nézd a többi választ, nem csak egy ilyen van. És beszélj nőkkel(anoniman) ők is be fogják vallani, de csak az, amelyik nincs kapcsolatban.. amelyik van, az az életben nem mond rosszat a párjáról, mert szereti. És pont ezért(is) szégyelljük megmondani, ha valami nem jó, cikinek érezzük, mert ezt nevelitek belénk, a filmek, a kultúra.. másrészt meg szeretünk.
Tudom szr sorozat a szex és newyork, de ott is van a "mirandának nincs orgazmusa a szemészorvossal" rész, na bennem és a barátnőimben is pont az játszódik le. Az elején szégyelljük megmondani, aztán kívülről jön a velünk van gond rész, majd ha kellemetlen nekünk, akkor támadtok, ha pedig kiteszi a lelkét, és mégsincs siker, mert béna, akkor sajnáljuk a másikat, azért hazudunk.
A szex ritkán tabumentes. Egyébként azért van kevés béna nő, férfiból meg több, mert nálatok nehéz elrontani a dolgokat, nálunk meg könnyebb. Szóval értem én, hogy nehéz, de attól még próbálkozni kellene. Olyan pedig nincs, hogy valaki megdugatná magát, de orgazmust nem szeretne átélni. Te sem dugsz úgy, hogy most nincs kedved elélvezni, inkább félbehagyod. Nálunk sincs ilyen. Ez azt jelenti, hogy nincs kedve megjátszani, hogy élvezi, csak túl akar lenni a szexen a te kedvedért.
47, én egyszer úgy szívtam meg, hogy elmondtam a barátomnak, ő meg onnantól lankadt, ha szexre kerül a sor, mert teljesítménykényszeres lett, ilyen szorongó típus, és utána én voltam a rossz, aki sokat vár tőle.
Egyszerűen bármit csinálsz, szívás. Arccal néha még egymásnak is hazudunk, olyan barátnőm is volt, akinek persze "sokszor" volt orgazmusa, aztán pár év után nyögte be, hogy ja, mégsem.. Meg a kedvenc véleményem nőtől: "Úgy is lehet jó a szex, ha nem mész el, igazából az nem olyan fontos"
Nagyon megnézném a fejét, ha ezt a pasijának próbálná beadni:DD
47
Jól értem, az az állításod, hogy a nők nem képesek a férfiakkal orgazmusra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!