Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szinglikènt hogy lehet tàrsat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szinglikènt hogy lehet tàrsat talàlni?

Figyelt kérdés

12 èvig pàrkapcsolatban èltem. Most szingli lettem. Hogy tudnèk tàrsat talàlni. Sehova nem jàrok. Munkahely, otthon. A környezetemben nincs is lehetősèg szòrakozàsra. Persze nem tini vagyok, hanem 40. Aki talàlt magànak, vagy keres èppen adjon tanàcsot. Munkahelyen nincs megfelelő, ha ez jòtanàcskènt felmerülne. Nincs baràti köröm sem. Szòval elèg nehèz diò. Hallottam a tàrskereső oldalak, rèmtörtèneteit, szòval nem tudom. Kèrlek segitsetek valami ötlettel.

Köszi!

dec. 1. 13:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Pedig a társkeresők segíthetnek, csak nem szabad elkeseredni, kiégni, és kerülni kell a sok idiótát. De ha nem jársz el sehová, akkor jó alternatíva lehet.
dec. 1. 14:00
 2/11 anonim ***** válasza:
91%

Hogy nézel ki? Ez a legfontosabb.

Akár nő vagy, akár férfi, egy csak átlagos vagy annál rosszabb külsővel vagy/és ha nem vagy elég fotogén, nem "szeret" a kamera, a társkeresőt elfelejtheted.

Az amúgy mindegy, hogy "eljársz"-e vagy sem, ma már nem szokás az élőben ismerkedés idegenek között, max. szórakozóhelyen (bemindenezve), de gondolom, 40 évesen ez végképp nem pálya...

dec. 1. 14:10
 3/11 anonim ***** válasza:
58%

A majdani lepontozóknak: ez tapasztalat, nem "negatívkodás", és azért mérvadó, mert én is "éppen" (hosszú ideje) kereső vagyok, 30+, munkahely szintén nem opció, barátnőn keresztül/ismeretségi körön belül sincsenek potenciális jelöltek, szóval nagyon hasonló a helyzetünk a kérdezővel.

(2)

dec. 1. 14:15
 4/11 anonim ***** válasza:
60%
Munkahelyen és hobbicsoportokban, valamint társkereső oldalakon.
dec. 1. 14:43
 5/11 anonim ***** válasza:
74%
Nézd, nem könnyű, főleg 40 évesen. De az is tény, hogy nem az a megoldás, hogy feladni, ha valaki akar társat. Amúgy az a lényeg, hogy olyan közegbe kell keveredni, ahol vannak szinglik, potenciális jelöltek. Ki kell tapasztalni hol van a közeledben olyan rendezvény, hobbicsoport, stb, ahol ez lehetséges. Ki kell lépni a komfortzónából, ez biztos.
dec. 1. 14:48
 6/11 anonim ***** válasza:
72%
ha most lettél szingli, akkor na akarj egyből kapcsolatot.
dec. 1. 14:59
 7/11 A kérdező kommentje:
6/6 nem most lettem. De nagyon nehèz ennyi idő utàn. Azt sem tudom merre induljak. Règen sem volt egyszerű, főleg ha az ember nem nèz ki rosszul. Sokan csak arra akarnak aztàn annyi. Èn nem erre vàgyom.
dec. 1. 16:02
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem legutóbbi párommal társkeresőn sikerült megismerkednünk. De az kb 7 évvel ezelőtt volt. Másfél éve én is szingli vagyok, mostanában próbálok újra ismerkedni. Próbáltam ismét társkereső oldalon, de nagyon úgy tűnik, hogy csak lehúzás az egész. Szóval inkább a továbbiakban személyesen, élőben fogok megszólítani valakit, ha találok, bár kb a munkahellyel be is zárul a kör, mivel nem nagyon járok el szórakozó helyekre. Mondjuk korábban ott is próbáltam ismerkedni, de a legtöbben alapjában véve nem egyedül mentek, vagy csak nem volt szerencsém. :)
dec. 1. 16:30
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát sajnos igen... társkeresőt érdemes kipróbálni azért. Emberek közé meg el kell járni. Nyilván olyan helyre, ahol veled közös érdeklődésű emberekkel találkozhatsz.
dec. 1. 23:19
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem se megy 43F
dec. 4. 02:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!