Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy az idei legyen az utolsó szingliként eltöltött karácsonyom?

Figyelt kérdés
30 éves férfi vagyok, sose volt még párom. De szeretnék már nagyon. Budapesten élek egyedül albérletben, diplomás ember vagyok, most csinálom a mesterszakot, programozóként dolgozom. Hogy érjem el, hogy valaki végre eljöjjön velem randizni. Kevés társaságnak vagyok a tagja. A héten egy utcai ismerkedési kísérletet elbuktam.

2023. dec. 9. 23:06
 1/10 anonim ***** válasza:
50%

Hát ugye vna a kézenfekvő válasz: csajozz b. :D

Nyilván a kérdés arra irányul, hogy hogyan.

Mi az érdeklődési köröd? Mik a hobbijaid? Mekkora a baráti társaságod és milyen gyakran mozdultok ki valahova házon kívülre?

Érdemes ezek mentén elindulni mert így könnyen a közelébe kerülhetsz valakinek úgy, hogy nincs meg az ismerkedési nyomás és azonnali filterezés.

2023. dec. 9. 23:16
 2/10 anonim ***** válasza:
10%

Egy valami már ✅ nem tartanak fogyatékosnak mert jártál egyetemre.

Mi lehet még a gond?

Anyagi helyzeted ? Lakás , autó , jó fizu ? ✅❌ ?

Aztán úgy nézel e ki ami elvárás manapság egy 180/70 kg körüli test megvan ? ✅❌

Szívesen

2023. dec. 9. 23:19
 3/10 anonim ***** válasza:
76%
2es, kotródj már innen te felszínes anyagias gyökér...
2023. dec. 9. 23:21
 4/10 anonim ***** válasza:
Edzés, önismereti terápia. Meglesz az önbizalmad, tisztában leszel azzal, mit szeretnél és mit nem, és kisebb eséllyel rúgod fel valami butasággal a megszerzett kapcsolatot a későbbiekben, ráadásul kevésbé valószínű, hogy beleroppansz, ha a másik nem elég érett még és ő cseszi el.
2023. dec. 10. 08:48
 5/10 anonim ***** válasza:
Te hogy nézel ki és milyen nőkhöz vonzódsz?
2023. dec. 10. 13:20
 6/10 A kérdező kommentje:

Átlagosan kinéző férfi vagyok, nem én vagyok a jóképűség csúcsa, de nem is vagyok ronda sem. Most tudok úgy alakítani az életemen, hogy több mozgást bele tudok tenni, így a kevés túlsúlyomat le tudom adni.

Azt gondolom, hogy keresek úgy most félállásban, és a mesterdiploma után teljes állásban meg végképp, hogy egy szintén dolgozó nővel fel tudjuk építeni a közös életünket, és ne kelljen gondolkozni azon, hogy van-e pénz egészséges ételekre, és elmehetünk-e nyaralni.

Azt gondolom, hogy azok a lányok, nők tetszenek nekem, akiből a természetes szépség sugárzik, a mű plázacicák nem az eseteim. De az egyszerűbben öltözködő lányok, akik nem sminkelnek, nincs műkörmük, nincs műszempillájuk, szolid ékszereik vannak csak jönnek be nekem. Egy bombázó, és egy cuki könyvmoly lány közül az utóbbi vonzóbb számomra, az előbbivel nem is hiszem, hogy akarnék bármit kezdeni.

Keresztény vagyok, igyekszem eszerint az értékrend szerint élni, de van ebben is hová fejlődnöm. Olyan párt szeretnék magam mellé, aki a hit útján is tud támogatni, szintén hívő, de legalább elviseli azt, hogy nekem ez is fontos.

2023. dec. 10. 13:29
 7/10 anonim ***** válasza:

Ok, külsőt és vagyonodat már tudjuk.

Személyiség? Szabadidős tevékenységek? Érdeklődési körök? Oké, a hit az egy, de gyüliben ismerkedni nem 30 évesen fogsz túl sikeresen.

2023. dec. 10. 13:53
 8/10 A kérdező kommentje:

Azt be kell ismernem, hogy kommunikációs nehézségeim vannak, de ezen igyekszem javítani. A pszichológi, mint tudomány is érdekel, jelenleg olyan tanulmányokat folytatok, ami kapcsolódik ehhez. Szeretek sütni és főzni. Szeretem az aktívabb kikapcsolódást is, szeretek utazni, túrázni, biciklizni, kirándulni.

Azt gondolom, hogy ambivertált személyiség vagyok, tehát ki tudok állni gond nélkül sok ember elé beszélni, de a hangzavaros események, ahol több szálon futnak beszélgetések, azok le tudnak meríteni. Elvagyok egyedül, de néha meg szeretnék beszélgetni, mert nagyon beszédes ember vagyok. Az elmélyült beszélgetéseket nagyon szeretem, akár elvont témáról is.

Azt gondolom, hogy viszonylag széles műveltséggel rendelkezem, mind reál, mind humán területeken, így bármilyen irányban művelt értelmiségi hölggyel találnék közös témát, vagy tudnék kapcsolódni a szakmai érdeklődéséhez.

Sportot nem nézek a tv-ben, nem az, hogy másokkal sem, de engem nem igazán érdekel, nincsenek nagyon pasis hobbiim, talán annyi, hogy a vonatokról szeretek olvasgatni, és szeretem őket, de nincs terepasztalom, vagy ilyesmi.

2023. dec. 10. 14:48
 9/10 anonim ***** válasza:
A keresztény hívő szó, úgyhogy lesznek itt a hívásra válaszoló hölgyek. Nekem már egy szingli karácsony kéne. 1546 éve nem voltam egyedül karácsonykor.
2023. dec. 10. 15:09
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát akkor dolgozz a kommunikációs és szociális készségeiden. Igazából ez a döntő dolog ismerkedésnél.
2023. dec. 10. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!