Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg semmibe nézik a nők és esélytelen párt találniuk az állami alkalmazott férfiaknak, mentősöknek, ápolóknak, rendőröknek, tanároknak, kormányhivatalnokoknak? Én zömében szingliként látom ezeket mostanság, csak az idősebbeknek van feleségük.
Érdekes, a mi baráti társaságunkban (28-35 közöttiek) 3 rendőr is van, mindegyik házas. 2 mentős, akik szintén házasok, gyerekek is vannak már. Van 2 ápoló, ott az egyik már 7 éve kapcsolatban van, a másikuk 4 és 2 tűzoltó is van, mindkettő barátnővel.
Ezenkívül ismerőseim között - akikkel ugyan nem vagyunk napi beszélő viszonyban, de tudom a foglalkozásukat ill. családi állapotukat - van 4 mentős, 3 közülük kapcsolatban, 2 tanár szintén kapcsolatban és 3 rendőr, 2 házas, egy pedig kapcsolatban.
Nos igen, valóban esélytelen az állami dolgozóknak párt találni....
Ápolóként dolgozom egy budapesti korházban ahol én vagyok osztályon ott.
Engem, meg egy másik embert leszámítva mindenki házas.
Volt olyan is többször hogy utánam érdeklődtek hogy van e valakim.
Pedig én 1 nem vagyok jó pasi, és 2 segédápolóként mi vagyunk a legrosszabbul fizetve.
Tehát az elméleted hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!