Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 25+-os szingliként miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25+-os szingliként miért rettegek néha, hogy egyedül maradok? (N)

Figyelt kérdés

Pánikbeteg vagyok, tudom, ez semmi jót nem jelent. :( Bennem felmerült a borderline is legrosszabb napjaimon, de nem indultunk el ilyen irányba a szakemberrel, szóval. Nőként ez extra nehéz, mert korlátozott a biológiai óránk. :( Nem akarok 10 év múlva azon keseregni, hogy semmi se jött össze a magánéletben. De hogy mondjam, nők 80%-ánál ez természetes, hogy megtalálják azt a valakit, míg a karrier a másodlagos a család mellett, sokszor barátok is...

Igazi introvertált, szűz jegyű nő vagyok, nem a nagy pedáns, de a tanulós, törtetős, karrieristább fajta (vezető nem leszek, mert erre alkalmatlan vagyok). Túl sokra nem megyek vele, 1 milliót nem fogok keresni (ma az lenne a felsőbb közép alsó határa kb.), felet igen és már ezzel is elmenekülnek a férfiak jó része, akik nyilván traumáik miatt nem tanultak tovább sok esetben, vagy nem érdekli őket a diplomájuk sem, másban dolgoznak.

Munka alapján nem lehet párt választani, de akinek diplomája sincs, szóba se áll a túlképzett hozzám hasonlókkal, mert ijesztő vagyok, szexre kellenék azért. Mindenki is azzal szekált, hogy ha egyetemen nem találod meg a párod, akkor utána nagyon nehéz lesz. És tényleg, 30 évesen a férfiak 70%-a házas, de már 25+-osan is 50%-uk az ott, ahol dolgozom.

Tudom, Várkonyi Andi roppant felszínes nő, de most akkor hozzá hasonlóan álljak össze egy politikus kaliberű, pénzesebb valakivel, akit nem fog sértésként érni hogy ledoktoráltam? Annyira nem vagyok szép sajnos, kéne plusz 10 cm és mínusz 5 kiló is, haha.

A pénz nem érdekelne már de sorra tapasztalom mennyi kisebbségi komplexusos férfi van, hogy nehogy többet merjek keresni, mert sértésnek veszi. :(

2022. szept. 28. 21:30
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
87%
Nem kell tartanod ettől, nagyon fiatal vagy még. De elárulok egy titkot.. Minden olyan ember tart ettől akinek még nem volt, vagy régen volt párkapcsolata vagy csak szimplán nehezen alakít ki és korodbeli.
2022. szept. 28. 21:31
 2/27 Noren1989 ***** válasza:
66%

Màr a magad megítélésétől ràmjön a hànyinger, màrbocsànat.

A realitàsokat nélkülözöd zsigerből.

2022. szept. 28. 21:37
 3/27 anonim ***** válasza:
88%

Az okos lányok több okból találnak nehezebben párt.

1. Komplexusos pasik miatt.

2. Sokkal válogatósabbak, mint egy butácska lány és az elvárásaik is nagyobbak.

2022. szept. 28. 21:37
 4/27 anonim ***** válasza:
47%
Mert kattant vagy.
2022. szept. 28. 21:40
 5/27 anonim ***** válasza:
72%
Nekem eddig nem voltak komplexusaim, de most, hogy elolvastam a bemutatkozásodat lettek!
2022. szept. 28. 21:46
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos összezavarodtam. Most akkor jól nézel ki vagy nem?
2022. szept. 28. 21:47
 7/27 A kérdező kommentje:

2-es hm, hát a legtöbb egyetemi kutató elég elvont. És nem fogom tagadni, hogy volt nem kevés irónia/szarkazmus az írásomban, de lehet nem esett le...

Nem hiszek a horoszkópban és az sem érdekel, ha sok pasi 1 milliós fizetéssel érezné csak magát valakinek. Csak szomorú, mert így sok normális fickó is egyedül marad!

2022. szept. 28. 21:50
 8/27 anonim ***** válasza:
85%

Te jó ég...szinte követhetetlen a gondolatmeneted, rendkívül összefüggéstelen és csapongó.

Gyógyszereket szedsz? Pszichiátered van? Először mentálisan kellene rendben jönnöd, máskülönben hasonlóan mentálisan sérült embereket fogsz kifogni.

2022. szept. 28. 21:52
 9/27 anonim ***** válasza:
72%

Azt hogy kell erteni, hogy szuz jegyu vagy es nem hiszel a horoszkopban?

Amugy Balazska jo probalkozas volt :).

2022. szept. 28. 21:56
 10/27 A kérdező kommentje:
6-os túl sok volt az irónia az írásomban. :) És ezek mind személyes tapasztalatokon alapulnak, pl: az is, hogy keressek sugar daddyt, azoknak még lehet imponál is, ha egy nő csinos és okos is. Beyoncés alkatom van, tehát nem vagyok egy Várkonyi Andi, lehetnék tucat instalány. :D
2022. szept. 28. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!