Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet csinálni egyedül szingliként?
Barátokkal programozok, bulizok
Sorozatozok, főzök, edzek
Többre nincs is időm meló mellett
En vinzás pozitiv gondolkodast gyakorlok.
Milyen pasi kell hogy nezzen ki mit nyuon hol lakjon
Vagy ugyanez munkahellyel
Eddig sikerult mindent szóról szóra megteremteni
Eloadásokat is hallgatok
Csak a mostanin mindig bealszok, egyszer nem sikerült még végighallgatnom
Pusz táncot tanulok de csaknertelmetlenul brahibol, mert valojában csak az agyam tanulóképességét erősíteném, ugyanis az alábbi táncot majdnem 50 szer kellett mgnéznem gyakorolva mire sikerult folyamatosan az elejetol a vegeig hiba nelkul megcsinálnom. Azérg az hogy 50 szer kell ujra nekiállnom gyakorolni mire megy, nekem nagyon durva ÉS hó't egyszerű tánc!!!
A munka mellett sportolni szoktam.Kondizok,amikor pihenőnapokat tartok a kondiba, akkor eljárok futni.Mindennap van valamilyen házimunka, mivel családi házban élek akár kint akár bent.Szeretem a rendet és a tisztaságot, úgyhogy nem szoktam elhanyagolni ezeket a dolgokat. Esténként pedig van kb. egy órám lazulni pihenni, ilyenkor zenét hallgatok, filmet, sorozatot nézek.Csevegek a barátokkal, ismerősökkel.Esetleg új embereket ismerek meg és velük beszélgetek.Hétvégéim lazábbak, olyankor több a szabadidőm.Van hogy van egy kirándulós program barátokkal, vagy strand.De ahogy te is írtad megvan már a saját életük, párkapcsolat, esetleg család.Úgyhogy sokszor szokott olyan lenni hétvégén főleg hogy mehetnékem van, de helyette itthon ülök :)
Volt hogy itt az oldalon kerestem kirándulótársat.Nem túl nagy sikerrel.
37/F
-Házi munka.
-Főzés.
-Bicajozás.
-Futás.
-Olvasás.
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!