Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 25+-os szingliként miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25+-os szingliként miért rettegek néha, hogy egyedül maradok? (N)

Figyelt kérdés

Pánikbeteg vagyok, tudom, ez semmi jót nem jelent. :( Bennem felmerült a borderline is legrosszabb napjaimon, de nem indultunk el ilyen irányba a szakemberrel, szóval. Nőként ez extra nehéz, mert korlátozott a biológiai óránk. :( Nem akarok 10 év múlva azon keseregni, hogy semmi se jött össze a magánéletben. De hogy mondjam, nők 80%-ánál ez természetes, hogy megtalálják azt a valakit, míg a karrier a másodlagos a család mellett, sokszor barátok is...

Igazi introvertált, szűz jegyű nő vagyok, nem a nagy pedáns, de a tanulós, törtetős, karrieristább fajta (vezető nem leszek, mert erre alkalmatlan vagyok). Túl sokra nem megyek vele, 1 milliót nem fogok keresni (ma az lenne a felsőbb közép alsó határa kb.), felet igen és már ezzel is elmenekülnek a férfiak jó része, akik nyilván traumáik miatt nem tanultak tovább sok esetben, vagy nem érdekli őket a diplomájuk sem, másban dolgoznak.

Munka alapján nem lehet párt választani, de akinek diplomája sincs, szóba se áll a túlképzett hozzám hasonlókkal, mert ijesztő vagyok, szexre kellenék azért. Mindenki is azzal szekált, hogy ha egyetemen nem találod meg a párod, akkor utána nagyon nehéz lesz. És tényleg, 30 évesen a férfiak 70%-a házas, de már 25+-osan is 50%-uk az ott, ahol dolgozom.

Tudom, Várkonyi Andi roppant felszínes nő, de most akkor hozzá hasonlóan álljak össze egy politikus kaliberű, pénzesebb valakivel, akit nem fog sértésként érni hogy ledoktoráltam? Annyira nem vagyok szép sajnos, kéne plusz 10 cm és mínusz 5 kiló is, haha.

A pénz nem érdekelne már de sorra tapasztalom mennyi kisebbségi komplexusos férfi van, hogy nehogy többet merjek keresni, mert sértésnek veszi. :(

2022. szept. 28. 21:30
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
De lehetnék* tucat instalány, csak nem érdekel. :)
2022. szept. 28. 21:58
 12/27 A kérdező kommentje:
És a legtöbb férfi emiatt ítél meg olyannak, akiből egy szexcica lehetne, csak hát, vagyunk páran, akiket ez a létforma nem vonz semmilyen szinten.
2022. szept. 28. 22:01
 13/27 A kérdező kommentje:
8 persze hogy van pszichiáeterem. De 4 hónap nem elég még.
2022. szept. 28. 22:04
 14/27 Noren1989 ***** válasza:
100%

Jàrj tovàbbra is, azt javaslom.

A fizetésed egy részét fixre megéri otthagynod...

2022. szept. 28. 22:05
 15/27 A kérdező kommentje:

Pánikbetegséggel ingyenesen kezelnek állami ellátásban szerencsére. :) Már érzem hasznát amúgy, sok minden feljött, amit eltemettem magamban és el is engedtem dolgokat. Sokáig elhitettem magammal, hogy a problémáim ostobaságok, bagatellek mások gondjaihoz képest. De 1,5 év alatt a Covid, be kellett lássam, megviselt... teljesen felborult tőle a régi életem, és amikor vissza kellett állni normál kerékvágásba, 0 idő volt váltani, (nyilván 40 óra home office után 40 normál megint) de mindenféle felelősséget rám is hárítottak ezen felül még, azt hittem szétszakadok sajnos. És nem fizették ki a túlóráimat, mert felvilágosítottak, hogy ez a Magyar helyzet, máshol is ezt fogom látni.

Úgyhogy nagy pofáncsapás volt a realitás világa, közben berobbant az omikron és egy adott pillanatban azon kaptam magam, hogy lever a víz a buszon, a boltban, bárhol és kb. 5 liter vizet megittam naponta. És sírógörcsökkel feküdtem minden éjjel. Erre mondta egy baràtnőm, hogy ehhez nem lesz elég a beszélgetés, jelentkezzek be terápiára.

Húgom is volt pánikbeteg, 3 éve tünetmentes. Lekopogom, 4 hónapja nekem se volt rohamom!

2022. szept. 28. 22:21
 16/27 anonim ***** válasza:
23%
Amúgy jól nézel ki? Mert ha nem, akkor sok értelme nics a pszichológusnak. Csak gondoltam szólok.
2022. szept. 28. 22:52
 17/27 anonim ***** válasza:
23%
lehetnél a szexmacskám
2022. szept. 28. 23:21
 18/27 anonim ***** válasza:
97%

Balazska Nyilas Nap :)

Amugy nem az a baj, hogy Szuzben all a Nap, hanem hogy vagy egy T-kvadrat, vagy egy Yod csucsa. Ha 25 eves, akkor Kos Szaturnusz, mar csak a Vizonto azonos fokan kene valaminek lenni, es kesz az elmebaj.... Mondjuk az Uranusznak :)

38F incel

2022. szept. 29. 01:08
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Hány privátot kaptál, Balázs?
2022. szept. 29. 01:45
 20/27 A kérdező kommentje:

Értem én, hogy vannak beteges felhasználók itt, de biztosíthatom a nagyérdeműt, nem Balázska vagyok.

A 25+ nem jelenti, hogy pont 25 éves vagyok, csak konkrét kort nem szeretnék írni. :)

2022. szept. 29. 02:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!