Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-asok, milyen érzés nektek h szingliként, szinte kiöregedőként mentek, sétáltok a szabadtéri rendezvényekre? Nem rossz érzés? PErsze azokra vonatkozik, akik egyedül is tökösek, eljárnak otthonról ide-oda kisebb rendezvényekre.
2.-nak.
- 14.-től legális.
- Fősuli/egyetem. Fesztivál, nem gyerekzsúr.
46 vagyok de sem nem oreg se nem kiegett
Boldog parkapcsolatban vagyok 😂
Hát én fiatalon sem jártam hülye tömegrendezvényekre, akkor is és most is színházba, kiállításra, hangversenyre jártam, ott meg végre most van a korosztályom. A fiatal párok nem érdekelnek, én is voltam párkapcsolatban, sőt házas, tudom, hogy mi lesz a vége a legtöbb kapcsolatnak, inkább szurkolok nekik hogy sikerüljön, de irigykedni végképp nem tudok rájuk. Azért járok egyedül is ide-oda, mert érdekel maga a rendezvény, nem pont ismerkedni megyek.
N 43
Ezek a dedosok azt hiszik csak a fiatal kinezet a garancia mindenre. Pedig ha tudnák h idősebb korosztaly is érezheti kva jól magat a bőreben egyedül vagy tarsal is.
Olyan dedosok vagytok,majd ha ti oregedtek akkor jöttök ide nyavogni.
#
Nyolcaska, ne neheztelj rájuk, mégis, honnan tudhatnák?
Emlékszem kisiskolás koromban mennyire hüldezetünk, hogy maaajd 2000-ben már milyen vénemberek leszünk, aztán csak elmúlt az is:)
Attól hogy egyedülálló alaki eljárhat emberek közé, rendezvényekre, sokszor az egyedülit megtalálja egy másik egyedüli akár egy este erejéig is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!