Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ne legyen az ember közel a 40 hez, átlag 300 nettós
vidéki, kelet-magyarországiként, sok éve szingliként
depressziós? Más hasonló helyzetben 35-40 évesen? Főleg
férfiakat zavarhatja ez a dolog szerintem, nők találnak
alkalmira (ha elég nekik).
Pszichológus? Prosti? Guminő? Máshová való költözés, jobb munkahely?
2023. aug. 7. 18:23
Teljesen normális dolog az, hogy depressziós vagy ilyen helyzetben. Ne hallgass azokra, akik gaslightolni akarnak. Nem terápiára és hasonló baromságokra van szükséged, mert egyszerűen teljesen normális az a te élethelyzetedben, hogy depressziós vagy. Az életed okozza a depressziót, főleg olyan faktorok, amiken lehetetlen vagy közel lehetetlen változtatni. Ne hagyd, hogy az emberek haszontalan tanácsokat dobáljanak neked és még téged is okoljanak a depressziódért, csak azért, hogy ők jobban érezzék magukat és megveregethessék a saját vállukat, hogy milyen jó tanácsokat adnak neked és csak veled van a baj, amiért nem hallgatsz azokra.
2023. aug. 7. 18:26
Mondjuk gyakorira írogatás helyett kereshetnél egy hobbit, ahol vannak csajok. Vagy képezhetnéd magad, hogy ne 300 legyen a nettód. Csak ötlet.
2023. aug. 7. 18:31
4/31 A kérdező kommentje:
Nem könnyű már 35 felett (nekem még olyan 33 évesen sikerült csak hamar véget ért, de 35 től 39 ig senki) párt találni, főleg nem ha nem vagy egy jópasi már ennyi idősen. A pénz szerintem másodlagos, ha nincs valami, ami felkeltse a nő érdeklődését, pl erős életkedv, megnyerő kisugárzás, nagy duma, rengeteg barát, stb. Ezek ha nincsenek elemi szinten, akkor legtöbbször kiül az ember arcára a bánat, kb azonnal észreveszik a nők és off, hiába próbálkozol. Pénzem sincs, én ebből elvagyok, mert van egy kis lakásom, de szerintem ha jól keresel is, de nem mehetsz oda a nőhöz, hogy na, csúcsverdám van és 100 millás lakásom, akarsz-e velem randizni? Nem működik ez ilyen egyszerűen.
Én majdnem kétszer ennyit keresek, de ugyanolyan értelmetlennek látom az életet, mint te.
De leszarom. Élek a még élő rokonaimmal egy 4 szobás, 2 fürdőszobás, és bazi nagy étkezős, udvaros házban, anyám nyugdíjas, főz meg a szobámon kívül mindent takarít, én a kerti dolgokat megcsinálom. Van 2 cicám, meg 3 lőfegyverem, arra az esetre ha bejönnének a dzsipoidok. Kimegyek az erdőbe néha sétálni, nyári estéken tök jó a robogóval járni a vidéki utakat, trollkodni gyakorin. Az élet ennél úgysem több, mind meghalunk és semmi nem marad utánunk. Porszemek vagyunk egy nagyon nagy teremben.
2023. aug. 7. 18:36
6/31 A kérdező kommentje:
Ugye a 30 feletti normális nők 90%-a már elkelt, jegyes, vagy férje van vagy gyereke, a maradék meg legtöbbször flúgos (én csak kicsit depressziós vagyok, de nem őrült, hisztis, kizsákmányoló, stb). A 42-45 körüli elvált nők nekem még idősek, nekem egy 31-40 közötti kellene. A 30 alattiaknál már láthatatlan vagyok, rám sem néznek. 30 körül még rengeteg nővel szemeztem, leszólítottam őket, lett randi, stb. Mára emlék maradt minden.
A legnagyobb probléma veled, hogy depressziós vagy, semmi más. Te se kezdenél bele depresszióssal kapcsolatba hogyha te nem lennél az! Nem várható el senkitől, hogy téged babusgasson, patyolgasson egyszerűen. Menekülmek tőled. Ezért jó lenne valami olyan hobbit keresni ami örömet ad, sportolni, képezni magad, hogy önbizalmat is adjon. Nem kell, hogy sok barátod legyen, de legalább egy akinek ventilálsz, segít rajtad valamilyen formában sosem árt, az olvasás, emberek közé való járkálás, ismerkedés szintén magabiztosságot nővel, gyarapítsa a szókincsed, gyakorlat teszi a mestert úgymond. Ha csak munkába jársz meg haza, senkivel nem társalogsz, nincsenek ismerőseid, akikkel ki tudsz mozdulni, persze, hogy depiben vagy, az ember társas lény, persze, hogy kiütkötik testileg és/vagy lelkileg...
2023. aug. 7. 18:44
8/31 A kérdező kommentje:
5. Megértelek. Trollkodni pár éve én is szerettem itt, de már rég nem teszem, beleuntam, nem vezet sehová. Szerintem is a pénz másodlagos, ha láthatatlan vagy valamiért a nőknél vagy nincs szerencséd. Ha bejössz a nőnek, akkor mindegy mennyi az asnnyi, csak ne telepedj rá, ne élődködj rajta se emberileg, se anyagilag. Én pl gyereket nem akarok, ez is kizáró ok lenne. Van nyilván 4 nő, akiknek jó lennék, mert írkálnak. De ebből 2 túl fiatal, és ilyen bulikázós lányok, akik csak azért jönnének, mert van egy kis lakásom és legyen hol lakniuk az egyetem alatt ingyen, szexért (aztán úgyis dobbantanának én meg nem vagyok hülye), a másik kettő 30 körüli meg munkanélküli és dolgozni sem akarnak (egyik sem ronda, de nekem az, hogy valaki ne is akarjon dolgozni évekig, az nem fér bele, plusz el sem tudnám tartani). Szóval mind a 4 kihasználós.
7. Megy a gaslighting már megint! Azért depressziós a kérdező, mert nem néz ki jól, alacsony társadalmi/szociális státusza van és nem is gazdag. Nem ő tehet ezekről első sorban. Rossz a genetikája, nem olyan családba született.
Adjátok a hülye tanácsokat, hogy ti jóemberkedjetek, jól érezzétek magatokat, hogy ti segíteni próbáltatok, de a kérdező a hibás biztos, amiért nem fogadja meg ezeket a kiváló tanácsokat. Nem! Értsétek már meg, hogy a genetikánk, rajtunk kívül álló körülményeink, szerencsénk sokkal több mindent determinálnak az életben, mint amikre mi hatással vagyunk. A kérdező szarul is néz ki, csóró is, de még ráadásul mindenhol mindenki ezzel bullyzza, hogy biztos a személyiségével, gondolkodásával van baj, mert nem lehet őszintén kimondani, hogy olyan dolgokban van vele baj, amik nem rajta múlottak vagy amiken nem lehet változtatni és a depressziója egy teljesen normális reakció.
2023. aug. 7. 18:49
Aki depis az nemmleli oromet hobbikba se. Belekezd barmibe de nem koti le. Ennis igy vagyok nem tudom mi segitene,isten vagy 1 jo pszihiater
2023. aug. 7. 18:50
Kapcsolódó kérdések: