Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ne legyen az ember közel a 40 hez, átlag 300 nettós vidéki, kelet-magyarországiként, sok éve szingliként depressziós? Más hasonló helyzetben 35-40 évesen? Főleg férfiakat zavarhatja ez a dolog szerintem, nők találnak alkalmira (ha elég nekik).
Akkor nyugodtan depizzen élete végéig. Nemcsak a nők jelentik az élet értelmét,, millió dolog miatt lehet egy ember boldog.
Más is szegény, más is csúnya és mégse depizik be.
Ha lenne barátnője, pénze, akkor más miatt történne meg ez az állapot, mert hajlamos a depresszióra, mert labilis a mentálitása és kész.
Valaki csóró volt, valakit bántalmazásnak volt kitéve és mégis vitte valamire.
Mindenfajta élethelyzetek, sorsok vannak és nem mindenki az önsajnálatban dagonyáz, hanem feláll és tesz érte, hogy jobb legyen neki. Más egész életében éhezik míg meg nem hal az éhségtől, más betegséggel küszködik és mégse nyavalyog hanem kihasználja az idejét. A kérdező helyzetbe sokkal ragyogóbb ő hozzájuk képest, persze nem valami vidám, de ha ő nem tesz érte semmit, hogy jobb legyen, akkor nem is lesz. Mindenki a saját életének a kovácsa. Ne várja el senki, hogy azért, mert magányos, akkor az ellenkező nem ugrani fog, sorban fog állni a háza előtt. Először tegyen le valamit arra az asztalra FŐLEG ÖNMAGA miatt és aztán majd több lehetősége lesz párt találnia. Akiről lerí egyenesen, hogy kétségbeesett, frusztrált, szomorú, komplexusokkal van tele az ne álmodozzon társról, mert saját maga ellen dolgozik.
De hát könnyebb azt írni, hogy a nők elvárásai az egekben vannak és lemondani őket mint a kérdező is tette k korosztály szerint, annyira "tudja", hogy egy 35-40 éves nő milyen, mint önmagán változatni. Te meg adod alá a lovat 9,na barátkozzatok össze és akkor létesítsetek szexuális kapcsolatot, ha annyira rosszak a nők.... XD
,,1 jo pszihiater"
Nem tudom, hogy lehet-e ezen változtatni, ha az ember átlag melós, benne van a mókuskerékben és nehéz kitörni, mert itt kisvárosban nincs sok B terv lehetpség. Én sima oktató vagyok egyetemi végzettséggel egy szakcentrumban, középiskolásokat oktatok. Az a baj, néha annyira el vagyok keseredve, haverok és pár nélkül a 4 fal között, 100 km-re a édesanyámtól, hogy borzasztó. Csak ha már ennyi évesen, féltávnál ekkora a baj, akkor mi lesz a következő pl 35-40 évben? Ha szerencsém van nyugdíj környékén annyi, és csak vagy 25 évet kell kibírni, ha nincs, akkor 35-40 évnyzi szenvedés.
"Ugye a 30 feletti normális nők 90%-a már elkelt," jajj te meg persze csak Kicsit Depressziós vagy.
Nem mi tehetünk róla, hogy fiatal korodban nem gondoltál a jövődre, nem tanultál, nem fejlesztetted magad szellemileg, pszichésen és fizikailag, nem olyan munkát választottál, amivel nagyobb egzisztenciát tudnál kiépíteni és arról se mi tehetünk, hogy most sem teszed! Lehet mondani, hogy de tanultál, meg az a szakmád, amit szeretsz, de nem érzed jól magad a jelenlegi élethelyzetedben, ha depressziós vagy és te magad nem vagy megelégedve magaddal. Nem a rajtad kívülálló személyeket, helyzetet kell okolnod azért mert nem vagy boldog! Erről lehetne olvasni, hallgatni rengeted dolgot, hogy hogy működik a kifogáskeresés pszichológiailag!
Mindenki oda teszi a mércét a párválasztásban, ahova akarja. Neked nem ezzel kellene foglalkoznod, meg nem külső emberek döntésétől várnod a megoldást, na meg amiatt mártírkodni.
Azon kellene agyalnod de ezerrel, hogy Jó, akkor TE MIND TUDSZ VÁLTOZTATNI. Csak afelett van hatásod! Menj el pszichológushoz, ha egyedül nem megy.
12. Depizni is fog, mert nem tud mást csinálni, maximum elterelni a figyelmét különböző dolgokkal a szar életéről. Akinek szar élete van ilyen dolgok miatt, az maximum csak kamu mosolyt tud erőltetni az arcára vagy antidepresszáns gyógyszerekkel tömheti magát.
De, mások is depiznek, mindenki depizik az ő helyzetében, vagy rosszabb helyzetben is, maximum csak nem beszél róla, vagy nem tudatosan csinálja. Nem tudom mitől jobb az, ha valaki kamu mosolyt erőltet az arcára, mintha őszinte.
És de, az intimitás, szeretet, szex, az hogy tudod valaki kiván vagy törődik veled az egyik legalapabb dolog az életben. Aki ezt nem kapja meg, az naná, hogy bedepizik.
Nekem semmi bajom a nőzéssel, mert jóképűnek és magasnak születtem, nem szuper gazdag családba, de már huszonévesen saját lakáshoz segítettek nagyvárosban. Nincs okom depizni, viszonylag jó életem van. De attól még együtt tudok érezni azokkal, akik nem jó genetikával vagy nem jó helyre születtek.
😂Bakker tanár vagy, aki elvileg okos és mégis tökelütött idióta vagy.
Más gyári melósként 30 nőt vágott gerincre, mert baromira rafinált, tud a nők nyelvén beszélni, te meg csésztél rá arra, hogy normális nőt keress.
Tanárként a nőket hibáztatod! Nemhiába mondják a az iskolázottság semmit se jelent...
Neked ha lenne egy csöppnyi eszed elmennél pszichológushoz és fejlesztenéd magad.
Mindezt érettségivel, gyári munkásként kell ezt elmagyráznom. 😂
"mert baromira rafinált, tud a nők nyelvén beszélni, te meg csésztél rá arra, hogy normális nőt keress."
Tehát hazudik mint a vízfolyás és mindenkinél bepróbálkozik "lyuk lyuk, zene zene" alapon. Ez nem olyan nagy dicsőség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!