Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek örök szingliként boldog, hogyha mindenki párkapcsolatban van és eltávolodik tőlem?
Én ezt már nem bírom.
Ma is tök jó lett volna, találkozhattunk volna, nem dolgozok, tök jó. De neeeeem, mert most a párjaikkal vannak, majd holnap rohanhatok haza munka után készülődni, és mehetek leharcolt, fáradt fejjel velük cukrászdába, mert hajnali 3-kor kelek. Aztán ne legyek ideges, gondolom hallgathatom, hogy mi van a párjaikkal.
Most a párjaikkal vannak, neked pedig munka után nem jó.
Ne menj bele olyan megoldásba, ami neked nem megfelelő.
Biztos lesz majd alkalmas időpont, nem csak a mai és a holnapi nap van a naptárban.
Keress új barátokat, akiknek a társaságahoz tudsz csatlakozni, ott lehet, hogy találsz olyat aki szintén párt keres és vele talán össz tudsz jönni.
Manapság ez tényleg jellemző, hogy akinek párja lesz el felejti a barátait.
Inkább hasonló szinglikkel barátkozz ;) könnyebb két hasonló helyzetű ès èletű embernek megèrtenie egymást.
Én is meghallgatom a több gyerekes baràtnőimet is, és ugyanúgy szeretem őket de nem kedvenc témám a napi sz.ros pelusok száma 😁
Szeptember első hetétől tervezgetjük. Már nincs itt mire várni.
Hétvégén a párjaikkal vannak. A hétfő is ezért nem volt jó, mert hosszú hétvége és kiélvezik, hogy most egyhuzamban 3 és fél napot lehetnek együtt.
Nem tudok új barátokat keresni alapból.
A spanyol viaszt esetleg nem te találtad fel??
Volt kettő ilyen is. Bepasiztak és "szeláví".
#7: "Nem tudok új barátokat keresni alapból."
Miért nem? Szoc. retard vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!