Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan legyek örök szingliként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek örök szingliként boldog, hogyha mindenki párkapcsolatban van és eltávolodik tőlem?

Figyelt kérdés

Én ezt már nem bírom.

Ma is tök jó lett volna, találkozhattunk volna, nem dolgozok, tök jó. De neeeeem, mert most a párjaikkal vannak, majd holnap rohanhatok haza munka után készülődni, és mehetek leharcolt, fáradt fejjel velük cukrászdába, mert hajnali 3-kor kelek. Aztán ne legyek ideges, gondolom hallgathatom, hogy mi van a párjaikkal.

2023. okt. 23. 15:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem ha nagyon vágysz egy párkapcsolatotra és sohasem kaphatod meg, akkor semmi más nem tud boldoggá tenni. Se pénz, se kiskedvenc, se barátok, se semmi. Szóval valahogy belekell törődni!
2023. okt. 23. 20:13
 12/13 anonim ***** válasza:
61%

Körülem is lekopott ugyanígy a teljes baráti társaság, de igazából én ezt normálisnak tartom. Ha valakinek barátja/barátnője, esetleg már családja van, érthető, ha a bandázás priója számára visszaesik. Nem is nagyon keresem őket, ha hívnak, megyek. A családi eseménybeszámolókba nem igazán tudok beszállni érthető okokból. Nem mondanám, hogy felvidít a dolog, ez van, azon a pár alkalmon elviselem.

F

2023. okt. 23. 20:44
 13/13 anonim ***** válasza:
53%

Nekem az összes barátom elveszett így szépen-lassan.

De ezt én nem fogom fel ekkora tragédiaként.

Megházasodtak, gyerek született stb. már nem fértem bele, ennyi. Ők találtak új barátokat, akik szintén családosak. Én örülök, hogy jól alakult az életük.

Ez az élet rendje.

38f

2023. okt. 24. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!