Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elfogadni az örök magányt? Hogy soha nem lesz az embernek párja?
Ahogy öregszel lesz egyre könnyebb. Én se voltam vidám gimiben meg egyetemen, amikor az összes jóképű haverom jobbnál jobb nőkkel volt tele én meg rondaként nem tetszettem nőknek. Nálam 30 körül változott meg a dolog, tudatosan elkezdtem kerülni a nőket. Nem találkozom haverjaimmal, ha nők is lesznek ott. Utcán soha nem nézek nőkre, BKV-nen nem állok meg nők mellett, ha elkerülhetetlen a helyzet (pl. velem szemben áll meg BKV-n...), akkor előveszem a telefonom és olvasgatok valamit vagy akár leszállok és megvárom a következőt. 1-2 év alatt elég prímán ki tudod zárni a nőket. Manapság már nem kell tudatosan figyelnem ezekre, észre se veszem őket. De az biztos, hogy mondjuk 23-25 évesen ha valaki ezt mondja nekem, akkor csípőből az lett volna a válaszom, hogy "de nekem akkor is sokkal rosszabb". Azt nem tudom, ha nem kezdem el tudatosan kizárni őket, akkor még ma is kínlódnék-e velük vagy ez egy természetes folyamat a kor előrehaladtával. De akárhogy is, nekem ez működött.
Viszont szinteden levő nőd bármikor lehet, ezt ne felejtsd. Nekem is lehetett volna már pár úgy, hogy meg se kellett erőltetnem magam különösebben, ugrottak maguktól minimális hülyítésre is. Régen kíváncsi voltam, miért van az, hogy szép nők állandóan lepattintanak, holott papíron a humor/intelligencia a legfontosabb így fogtam aztán megnéztem, ha ugyanazt csinálom átlagos/ronda kinézetű nőknél mint szépek esetén, akkor azzal mire megyek. Maradjunk annyiban a különbség szignifikáns volt ;). Ez utóbbi is mondjuk sokat segített elengedni az egészet.
Nézd,én voltam nős,hosszabb ideig. Megcsalt, elváltunk.Azóta nem volt nő az életemben és nem lesz soha.
Nagyon jól elvagyok, azt csinálom, amit akarok,anyagilag jól állok,és sok szépet találok a világban, amit férjként nem volt módom észrevenni,mert elvették a kedvem szinte mindentől.Ha akarnám, lehetett volna kapcsolatom, lehetne alkalmi partner is,de nem ,soha többé nem.
Átnézek minden nőn,mint az ablakon,mindegy milyen korú.És ez az,amit nagyon zavarja őket,szinte felrobbannak. Mert nagyon sok nő kelletti magát,ezt azért lehet látni.Nemcsak a rusnyák, hanem a szépek is.
Igaz a mondás,a legszebb nőt is unja valaki :)
"megbirkózni azzal a tudattal, hogy az ellenkező nem tagjaival soha semmilyen kapcsolata sem lesz az embernek"
Honnan tudod? Még lehet, és lesz is, ha szeretnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!