Hogyan lehet elfogadni az örök magányt?
Figyelt kérdés
2021. nov. 21. 21:10
1/10 anonim válasza:
Videójátékok, filmek, sorozatok, pia, drog, zabálás stb.
2/10 anonim válasza:
Sehogy. Ha boldog vagy benne, egyedül, akkor elfogadod, ha pedig boldogtalan, akkor örökre az is maradsz. Tenni lehet ellene csupán, vagy örökre nyomorúságosan élni.
4/10 anonim válasza:
Nem lehet szerintem. Nekem se volt még senkim, 33 éves vagyok, már nem is lesz szerintem. Barátaim sincsenek, úgy élek mint remete, ha nem járnék dolgozni nem is beszélnék senkivel.
5/10 anonim válasza:
Én azokat csinálom, amiket az első írt, de elfogadni így sem tudom, csak elviselni.
6/10 anonim válasza:
Járj el a rosszlányokhoz(orvossal írass fel viagrát ha kell),próbálj meg minél több pénzt keresni,költsd a pénzt ésszel,tudjál félretenni, kamatoztatni állampapír pluszba 5 évre lekötve, a pénz legyen a barátod, a pénz boldogítson(meg az egészség), "a pénz az élet" "a pénz az okosság ezt érted"
7/10 BetyarKoala válasza:
Maszturbálàs, pia, kaja, vilagkörút, pènz, szabadsàg, amíg meg nem unod.
8/10 anonim válasza:
Attól függ, hogy miért vagy magányos és miért örök magány. Ha nem akarsz magányos lenni, akkor miért vagy az, vagy miért gondolod, hogy örökre az leszel?
9/10 anonim válasza:
Menj el egy menhelyre es fogadj örökbe egy kutyát amely a legtöbb ideje van ott vagy amelyik a legöregebb. Ha belefér a keretbe fogadj egy macskát is. Meglátod ezután soha nem lesz az az érzését hogy magányos vagy. Mindig lesz elfoglaltságod és mindig lesz kivel menni bárhova..
10/10 anonim válasza:
A legjobb megoldás ha azzal foglalkozol amit szeretsz csinálni egyedül is, az fel fog dobni! Vmi hobbira gondolok, ez minden embernek más-más: horgászat, varrás, sport, kirándulás, filmnézés stb.
Napi szinten meditálj-relaxálj!
Adj hálát érte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!