Ha örök életetekre elegendő pénzt kapnátok avval a feltétellel, hogy valahol a világban meghal miattatok egy ember akit nem ismertek, akkor elfogadnátok?
El, mert enélkül is meghalnak éppen elegen, a tudtomon kívül. Gondolj bele, kapsz csütörtökön 700milliárdot amit két pénzszállító visz ki neked házhoz, késő délután meg vonatszerencsétlenségben meghalnak jópáran, és ennek a kettőnek semmi köze nincs egymáshoz
Viszont ha úgy kapnék pénzt, hogy valakit előttem ölnek meg, úgy nem kéne szerintem, esetleg ha én választhatom ki hogy melyik általam gyűlölt embert öljék meg.
21/F
Thank you Thankyou(1), én is ezt írtam volna.
(5-ös -nem értetted meg a kérdést - a feltétel, hogy MIATTAD ezért meghal valaki. Hacsak nem vagy strucc, akkor TUDOMÁSOD van erről. Azt, meg hogy egy gyűlölt embert ölnek meg azt elfogadnád- nem semmi lelkiismeret furdalás követné..valószínű beleőrülnél, nem tudnád használni azt a véres pénzt)
"hogy valahol a világban meghal miattatok egy ember"
- akik elfogadnák, azoknak utólag megmondanám: Az volt az egyetlen ember a világon, aki őt szertette és akit ő szeretett. Rá esett a választás (véletlenül). További jó bulizást a pénzből.
Erről a Doboz című film jut eszembe:
Ez alapján azért paráznék elég rendesen.
De valószínűleg ha ismeretlenről van szó, és tuti nincs az, ami a filmben, belemennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!