Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak olyanok akiknek közös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyanok akiknek közös programok vagy bizonyos mozzanatok miatt (is! ) hiányzik egy párkapcsolat? Érzik ha lenne valakijük akkor tudnák a terveiket megvalósítani? És örök magányosok?

Figyelt kérdés

Pasi létemre kicsit romantikus vagyok, tudom (el) kényezetetni a lányokat. Itt miskolcon és a környékén terjed egy lánykérős videó. Tényleg nagyon ütős meglepetés, a srác egy saját filmet vitettetett le a lánynak (van pénz...) videó egy része a közös képeikből áll. Közös képeken a lány arcába van nyomva mindig a kamera,:) mindig mosolyog és boldog stb stb. Na meg sokan kiteszik a facebookra is milyen boldogok a párjukkal. (haggyuk azokat a kommenteket akik leszólják, a közkincsé tett boldog pillanatokat ) és én mint örök egyedül álló (6 éve lett vége 3,5 éves kapcsolatomnak azóta fél év, 1év és pár darab pár hónapos volt szóval azért nem durván de eléggé gáz valami velem) elgondolkodom egyrészt milyen jó azoknak akik annyi ideje vannak együtt,hogy ennyi szép emlékük van közösen. Másik meg, hogy ha nekem is lenne valakim akkor milyek típusú, közös programokat szeretnék, nem csak miatta, hanem pl. egy külföldi nyaralás esetén magam miatt is, de példánál maradva nem egy külföldi nyaralás hiányzik az életemből, hanem egy külföldi nyaralás a szerelmemmel, vagy egy korizás a szerelmemmel, vagy egy romantikus vacsora vele...?

Hajnalban kezdödő rallyn a hajnali hűvösben össze bújni.. Az essőben együtt szögdécselni. A strandon (látszik nyár vége van ) együtt hülyéskedni.

Nagyon kreatív embernek tartom magam, ha már lány kérést említettem 10 alapötletem van rá, amit persze adott személyhez igazítanék.

Vagy csak úgy jól esne valakinek a szemszögéből látni a világot/megmutatni az enyémből neki?

Akkor anyós após sógor sógornő avagy új család is hiányzik valamilyen szinten (na persze anyósból kettővel csúfosan összevesztünk). Egy közös otthon (garzon is akár) kialakitása hülyéül fog hangzani, de hogy egy nő cuccait kelljen kerülgetni a fürdőben pl ilyenek is hiányoznak.

NA ÉS MÉG EGY LÉNYEGES MOMMENTUM: 30 elmúltam :( úgy érzem sok mindent 20-30 közt amikor az ember fiatal lett volna jó megélni, vagy egy olyan kapcsolatban ami az elött kezdödik. Kicsit olyan mintha valaki úgy nö fel, hogy nem volt gyerekszobája, de 30 évesen nem kezd el legózni.....

Na jó 3,4 évesben részben megkaptam az élményeket, az egy évesben volt egy lánya az exemnek, más féle élményeket kaptam bár ott korlátozva is voltam...

Hiszitek nem a szex hiányzik a legkevésbé már. Persze imádom de pótolható.

Szerintetek nagyon bolond vagyok vagy egy nyálgép? :))? Vagy mások is igy vannak ezzel?

2016. aug. 20. 22:17
 1/8 A kérdező kommentje:
Amiért a 30at írtam, mivel sok minden kimaradt az életemből 10en évesen még szerencsétlenebb voltam, kicsit 20on éves szinten is gondolkodom egy kapcsolatról, mondjuk úgy komolyabb 25 éves pasi szintjén.
2016. aug. 20. 22:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Tudod mit mondok neked? Azt hogy én 34 leszek idén. Gyerekkoromban legóztam utóljára de asszem veszek egyet és újra elkezdek. :)

Ugyanis olyan nincs hogy valamihez túl késő.....

2016. aug. 20. 22:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én egyedül is megtanultam teljes életet élni, a legó meg örök, elmúltam már 30, de még mindig van legóm. :-) Oké, most kicsit komolyabb dolgokkal legózok (lakásfelújítás címszó alatt), no, de nem vetem meg a játékot sem. :-)

Nekem egy dolog hiányzik, amit tényleg csak párral lehetne, vannak olyan páros akciók, kuponok, nyeremények, amiket nem tudok kihasználni egyedülállóként.

Egyébként meg egyedül is utaztam és utazok, és megélek egy rakás dolgot, amire több ismerősöm azt mondja, hogy ő egyedül meg sem próbálná, engem meg ez nem tart vissza, az, hogy mit akarok, nem egy pártól teszem függővé. Nem vagyok társfüggő, kapcsolatfüggő, nem kell minden áron, ha jön valaki, akivel jól működünk együtt, akivel összeillünk, és együtt akarunk lenni, úgy is jó, ha nem, az sem tragédia.

2016. aug. 20. 22:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem sokan vannak ezzel így, de nem mindenki meri beismerni, főleg a férfiak nem. Pedig természetes dolog, hogy az ember társsal kívánja átélni a lényeges dolgokat. Emiatt nem vagy "bolond".
2016. aug. 20. 23:33
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ezek cuki dolgok, amiket leírtál. :) Én is ezeket szeretem leginkább a kapcsolatban, közös reggeli kávé, amikor összeér a lábatok a takaró alatt, mert amúgy nincs kedvetek összebújni, vagy amikor mesél a másik a napjáról, és egy szót se értesz a műszaki dolgokból, de olyan cukin mondja, és zokni van mindenütt, meg bökdösöd, hogy ne horkoljon... :D

A szex is fontos, de sok egyéb nélkül önmagában a jó szex nem tart életben egy kapcsolatot. De szerintem sokan vágynak ilyen hétköznapi dolgokra, úgyhogy ne add fel.

25L

2016. aug. 21. 08:37
 6/8 A kérdező kommentje:
Irjàtok azt is kinek mi hiànyzik? Szereteten és szexen kìvűl.
2016. aug. 21. 17:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Érintés, ölelés, összebújás, egymás szemébe nézés, nagy közös séta.
2016. aug. 21. 18:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Masodik szinte a szambol vetted ki a szavakat,csak en 30eves nő vok...es az a durva h nem is ertem meg a kapcsolat fuggoket!!
2016. aug. 23. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!