Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinglikènt hogy lehet tàrsat talàlni?
Figyelt kérdés
12 èvig pàrkapcsolatban èltem. Most szingli lettem. Hogy tudnèk tàrsat talàlni. Sehova nem jàrok. Munkahely, otthon. A környezetemben nincs is lehetősèg szòrakozàsra. Persze nem tini vagyok, hanem 40. Aki talàlt magànak, vagy keres èppen adjon tanàcsot. Munkahelyen nincs megfelelő, ha ez jòtanàcskènt felmerülne. Nincs baràti köröm sem. Szòval elèg nehèz diò. Hallottam a tàrskereső oldalak, rèmtörtèneteit, szòval nem tudom. Kèrlek segitsetek valami ötlettel.
Köszi!
dec. 1. 13:56
11/11 anonim válasza:
"Hallottam a tàrskereső oldalak, rèmtörtèneteit, szòval nem tudom."
Akkor tessék, itt egy ellenpélda: van egy rakás rémtörténetem a tinderről nekem is, de végül mégis ott ismertem meg a férjem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!