Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Irigylitek a nők társkeresési problémáit?
Regisztrálnak valahova. Jön 100 megkeresés és már csak válogatni kell. Ők még itt a gyakorin is naponta kapnak megkereséseket. Akár naponta lehetnek új jobbnál jobb pasikkal.
A férfiak 90%-a pedig örül ha jut nekik valaki.
9, 15:59
Picit OFF, de le kell írjam:
Semmi ilyet nem szoktam írni, amiket leírtál...első levélben biztosan nem. Igényes leveleket szoktam küldeni, de a válaszadási arány 5% alatt marad...ilyen a férfi oldal, ha nem nézel ki extra jól...
#11 mert szerinted egy nem szép nő olyan hú de nagyon keresett? Nyilván minél több ember számára vonzó az illető, annál többen akarják megismerni, mint potenciális pár. Ebben nincs különbség nő és férfi között.
Max annyi, hogy csúnya nőként lesz, aki hajlandó megdugni, ha csendben maradsz, és nyilvánosan rá se nézel, nehogy megneszeljék, hogy közötök van egymáshoz. Ja, a szexben pedig nem lesz élvezet, ugyanis nőként nagyobb eséllyel fog az ilyen egy alkalmas affér fájni, mint élvezetet okozni.
Nem tudom, miért képzelitek azt, hogy másnak minden egyből összejön. Nagyon kevés a szerencsés ember, a többiek megdolgoznak azért, amijük van.
" Akár naponta lehetnek új jobbnál jobb pasikkal."
Nem igaz, de ha igaz is lenne, nem akarunk naponta más pasikkal lenni.
"jobbnál jobb"
Te nagyon idealizálod a helyzetet, ha azt hiszed, többségében intelligens vicces, rendezett életű, vonzó férfiak írnak össze-vissza. Azok többsége, akik itt szoktam rám írni, egy mondatot nem tudnak normálisan megfogalmazni, és akkor annak tartalmáról még nem írtam.
Irigylem, hogy nincs nekik társkeresési problémájuk.
Elég annyi, hogy luk van a lábuk között aztán válogathatnak a rájuk nyomuló pasik közül.
Én meg alacsony pasiként ha megfeszülök se kellek egy hozzám illő nőnek...
16#
Sőt, ha egy nőnek nem tetszenek a rányomuló pasik, akkor választhat olyat is, aki nem nyomul.
Igaz akkor már bele kell tenni valami minimáleffortot a sikerért, ami szinte garantált.
Mit lehet azon irigyelni hogy nőként egy rakat degenerált közt kell keresni egy ép férfit. Aki szintén csak annyiban különb, hogy rola meg később derul ki vmi tikkje.
Egy egeszséges helyes normalis szingli pasiért meg verseny van, igy azok meg hűtlenek.
És a kör bezárult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!