Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Irigylitek a nők társkeresési problémáit?
Regisztrálnak valahova. Jön 100 megkeresés és már csak válogatni kell. Ők még itt a gyakorin is naponta kapnak megkereséseket. Akár naponta lehetnek új jobbnál jobb pasikkal.
A férfiak 90%-a pedig örül ha jut nekik valaki.
#13 de, az. Egy vonzó ember többek számára vonzó. De akkor még egyszer: egy vonzó ember TÖBBEK számára vonzó. Tehát nagyobb a merítése. Ez független attól, hogy férfi, vagy nő. Ha vonzó vagy, többen fognak hozzád vonzódni, nagyon durva agysebészet. Ez az első dolog.
Második: attól, hogy te méltóztattál írni olyanoknak, akik nem voltak szerinted szépek, még nem jelenti azt, hogy a szimpátia kölcsönös volt, vagy hogy akkor mindenki is ír nekik, csak mert te írtál, és ezért nem válaszoltak. Tudod... Ők is kevesebb embernek jönnek be, te is, ha nem vagy szép férfi, és nem feltétlenül fog a két metszet találkozni. Főleg, ha egy olyan térben próbálkozol, ahol a külsőé a főszerep.
Harmadik dolog: leírtad milyen a csúnya férfi oldal, én leírtam milyen lehet a csúnya női oldal. Ők sem kapnak válaszokat a számukra vonzó férfiaktól, ahogy te sem kapsz a nőktől, csak annyi, hogy őket titokban páran megdugnák, de nem úgy, hogy az számukra élvezetes lenne.
19#
Nőként bőven van választási lehetőségetek.
Alacsony pasiként nekem szinte semmi.
Na kinek komolyabb a társkeresési problémája? Én azt mondom, hogy egy legalább átlagos nőnek igazából nincs is. Egy ronda nő esetleg joggal siránkozhat azon, hogy nem kell a top 5 % alfahímnek.
Itt nem írnak jobbnál jobb pasik, csak incelek akiket senki se akar. Egy, akár átlagosnak kinéző férfit se láttam itt.
Társkeresőn max szexre találtam volna partnert, az meg nem kell. Élőben is 2 év után fogtam ki egy értelmes csávót aki ugyan úgy kapcsolatot akart, nem pedig úgy jött hozzám, hogy: "Van kokóm, dugunk?" - Megtörtént eset.
" "Van kokóm, dugunk?" - Megtörtént eset."
Én elhiszem. Velem is megtörtént, hogy úgy invitált át magához valaki, hogy van ám mariskám. (soha nem drogozom).
De hol éltek ti amúgy hogy csak állandóan ilyen ilyen igénytelen trógerek találnak meg titeket?
Ok mert elhiszem hogy vannak kirívó esetek de nem véletlenül azokat nagyítjátok fel állandóan?
Isten ments hogy net-en ráirjak egy nőre de élőben sem szeretek random emberekkel bájcsevegni de ha úgy hozná a sors biztos ezeknél többet össze tudnék hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!