Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hogyha arról beszélek, hogy nehezen megy a társkeresés és nem azoknak szoktam kelleni akiknél többet érzek, miért kérdezitek azt, hogy "Szerinted miért van ez így?"
Figyelt kérdés
Egyrészt erre nem tudok érdemben válaszolni, másrészt ilyenkor az az érzésem mintha kérdésnek álcázott ítéletet mondana rólam. Nem ezzel szoktam kezdeni a beszélgetést, de amikor ez szóba kerül és őszintén beszélek a problémáimról, és ezt kérdezi akkor annak sosincs jó vége mindig ellaposodik utána. Ezt sokszor kérdezték ezért megkérdezném azt, hogy miért teszitek fel ezt a kérdést, ha ez egyáltalán valódi kérdés?tegnap 16:07
1/11 anonim válasza:
Valami okosat akarnak kérdezni, hogy lásd, érdeklő őket a problémád. Csak nem nagyon sikerül.
2/11 anonim válasza:
Ne gondold túl, csak nem tudnak mást kérdezni
3/11 anonim válasza:
Tudják ők azt nagyon jól, hogy miért van ez így.
Rádnéznek és látják hogy nem vagy valami jóképű gyerek.
Csak nem akarnak megsérteni.
4/11 anonim válasza:
Pedig szerintem egyértelmű. Arra próbálnak rávezetni, hogy talán rossz helyen keresgélsz, olyanok után futsz akik után nem kellene. De az is lehet csak tesztelgetik, mennyi benne az önreflexió, hogy sejted-e ezt.
Az meg hogy ellaposodik utána, könnyen lehet hogy azért, mert látják nem érted, ők ugye nem mutathatnak rá mert manapság a legkisebb kritikára is támadnak sokan (még ha te pl pont nem is), és inkább feladják az egészet. Hogy keresnek olyat, aki reálisabban látja magát, és másokat.
Erre tudok gondolni.
5/11 A kérdező kommentje:
#4 Nem tudom magamra erőltetni, hogy olyanok is tetszenek akik nem tetszenek. Ezért nem tudok ezzel mit kezdeni.
tegnap 16:28
6/11 anonim válasza:
Ők pedig ezzel nem akarnak vitába szállni, és valószínű pontosan ezért laposodhat el onnét a beszélgetés.
7/11 anonim válasza:
Nekem sem kéne egy olyan pasi, aki azt hangoztatja nem kell senkinek. Ergo, veled is már csak azért beszél, hogy valaki végre jöjjön már vele össze. Na most ez sem női oldalról, sem pasi oldalról nem szimpatikus. Egyébként hogy pár alternatívát mondjak, nálad nem mondom ez a helyzet, de előfordul többeknél is. Ez a többet érzel mit takar, ismerkedtetek is az illetővel vagy csak mivel jó csaj számodra ezért már így ismeretlenül is többet érzel? Másik meg volt egy haverom, teljesen átlagos srác, átlagos élettel stb és mindig a népszerű, plázacicákat próbálta befűzni, írogatni nekik. Sokkal hamarabb lett volna kapcsolata ha észreveszi az egyszerű, hozzá hasonló átlagos nőket. Úgyhogy igen ennek valóban lehet valami oka és ezt neked kell tudni. Nyilván nem csak a külsőségek a lényeg, de ha van például egy nő, aki foglalkozik magával, eljár edzeni, csinos, dekoratív, jól öltözködik nagy eséllyel hasonló srácot fog maga mellé keresni.
8/11 A kérdező kommentje:
#7 Mivel a társkeresés rajtam kívül is nagyon sok embernek nehéz, még nőknek is, így nem érzed kontraproduktívnak és ellenségesnek a hozzáállásodat? Neked könnyen összejött kapcsolat?
tegnap 16:43
9/11 anonim válasza:
Én nő vagyok és nem vagyok ronda sem, de azért nem ment pikkpakk a társtalálás. Fiatalon sem, nemhogy 40+-osan.
10/11 anonim válasza:
a korlátozó nézőpontjaidat ha megszüntetnéd, sokkal boldogabb lehetnél, és általában mindig magunktól kellene jönnie azoknak a megérzéseknek amik számunkra a legmegfelelőbbek, ezt egy idegen soha nem fogja megállapitani, csakis saját magad és a belső vezetőd together.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!