Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresésnél az a fontosabb, hogy valaki hiteles legyen vagy, hogy annak az illúzióját keltse, hogy minden jó lesz vele?
Leírom mire gondolok. Alapvetően egy párkapcsolatban van jó és rossz is és a valódi mélységét az mutatja meg a rosszban mennyire tartanak ki egymás mellett a felek. Amíg minden jó és boldogok, addig nem nagy dolog együtt lenni.
Viszont a médiában úgy tűnik, mintha az lenne az üzenet, hogy az ideált kell megtalálni és ha valaki olyannal jössz össze, akivel nem megy minden jól elsőre, akkor tovább kell keresni azt, akivel minden szuper lesz. Ezért gondoltam, hogy tulajdonképpen sokan nem is húsvér emberekbe szeretnek bele, hanem a saját álomképükbe és ha valakiben meglátják ennek az illúziónak a kivetülését, akkor őt választják. Nekem amúgy nagymamám mondta, hogy fiatal korában volt sok udvarlója, de akiknek csak arra ment ki a mondanivalója, hogy milyen szép házunk lesz, milyen boldogok leszünk, azokat nem látta annyira hitelesnek. Én is ilyen vagyok, igazából őszintén elmondom, hogy mik a csalódásaim, megvalósításaim az életben, de ez nem elég, valahogy sokkal pozitívabb képet kéne sugározni.
Igazából erre sok mondás is született, hogy amit házasság előtt, vadászat után vagy választás előtt mondanak az emberek, azt nem kell mindent elhinni. Az emberi psziché ilyen, politikusok sem mondhatják kampányban, hogy lesz rossz is majd, mert nem választanák meg őket. Talán Churchill volt az utolsó, aki azt mondta "nem ígérhetek mást csak vért és könnyeket", de az világháborús helyzetben volt.
Ez az ha vkjnek a legjobb formám arcom se kell akkor ugyan mi kellene neki belolem.
Ha vkinek viszint tetszik ami vagyok első randikon mikor még pezsgek fel vagyok dobódva meg stb akkor van esély arra is ha szeret hogy majd betegen fáradtan nyűgösen is szeret.
De nem betegen faradtan letörve ismerkedik vki hogy igy akarna bemutatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!