Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az, hogy kinek mennyi önbizalma lesz a társkereséshez, nagyjából gyerekkorban eldől?
Figyelt kérdés
Leírom őszintén, hogy a társkeresésben nem sok önbizalmam van. Volt már párkapcsolatom, de azt is a lány kezdeményezte inkább. Valahogy gyerekkorom óta kiépült egy mentális gát a fejemben, hogy én kellhetek másnak, mindig inkább csak szemléltem mások mit csináltak ilyen társkeresés terén. Írok pár objektív dolgot is magamról, hogy konkrétabb legyen. 31 éves vagyok, nem vagyok sem csúnya, sem alacsony, van saját hitelmentes lakásom egyik külső kerületben, nettó 1.2M a fizetésem, ezek alapján nem tűnne úgy, hogy rossz lapokkal indulnék. Ezekre amúgy büszke is vagyok, barátaim is vannak, de így érzelem kifejezés terén nem állok jól, nehezemre esik megnyílni mások előtt. Soha nem is hencegek másoknak ezzel, csak itt most leírtam, mert egy anonim fórum és sokan azt írnák úgyis azért nincs barátnőm, mert alacsony, csúnya vagyok, rosszul keresek, stb. Pedig nem, nem emiatt, az önbizalmam ilyen téren nincs rendben és ez biztos valamennyire kisugárzik, bár mások általában nagyon higgadt és visszafogott embernek látnak.tegnap 23:04
1/7 anonim válasza:
Nyilván nagyban meghatározza mind a genetika, mind a szocializáció, de ez azért nem egy olyan dolog, amin ne lehetne fejleszteni szakember segítségével.
2/7 anonim válasza:
Nem, az ember mindig képes fejlődni előre és hátrafelé is. Ergó hiába van valakinek önbizalma gyerekként ha jön egy-pár kudarc és nem tud felállni. Fordított esetben is nyilván így van mert attól, hogy gyerekként, tiniként nincsen attól még később lehet. Rajtad múlik. Időd van növelni...
3/7 anonim válasza:
Engem utálnak a nők mert nem nőttem elég magasra...
A többségüket ezért utálom én is!
Kedves, aranyos nő, aki egy alacsony pasit is emberszámba vesz, sajnos nagyon kevés van.
shortcel165
4/7 anonim válasza:
És most úgy gondolod egy nő is rá fog harapni a kamu szövegedre? 🥹
6/7 anonim válasza:
Nem. Nekem onbizalomrombolo gyerekkorom volt, csaladot is szegyellem de ez nem hatraltatott meg dontoen.
7/7 anonim válasza:
Nem.
Engem folyton piszkált anyám hogy ronda vagyok és buta.
Tudatosítottam magamban hogy féltékenységében rombolt engem is, nővéremet is.
Tisztában vagyok a külsőmmel és a belső értékeimmel már, de ehhez évek kellettek.
Most jó nagy arcom lett, de inkább ilyen vagyok mint önbizalomhiányos, magát szégyellő nő, aki meg sem mer szólalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!