Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az, hogy kinek mennyi önbizalma lesz a társkereséshez, nagyjából gyerekkorban eldől?
Engem utálnak a nők mert nem nőttem elég magasra...
A többségüket ezért utálom én is!
Kedves, aranyos nő, aki egy alacsony pasit is emberszámba vesz, sajnos nagyon kevés van.
shortcel165
Nem.
Engem folyton piszkált anyám hogy ronda vagyok és buta.
Tudatosítottam magamban hogy féltékenységében rombolt engem is, nővéremet is.
Tisztában vagyok a külsőmmel és a belső értékeimmel már, de ehhez évek kellettek.
Most jó nagy arcom lett, de inkább ilyen vagyok mint önbizalomhiányos, magát szégyellő nő, aki meg sem mer szólalni.
Az alap szkillek ott lesznek meg vagy nem. De inkább tini korban kezd el kialakulni, hogy ki mennyire lesz rendben a csajozásban. Nyilván később fejleszthető, de az az igazság, ha kimarad a legkésőbb tini kori ismerkedés, barátnő, szerelem, szex, randik stb. akkor később ez hatalmas hátrányt fog jelenteni! Nem véletlenül írják a legtöbben, hogy ők nem akarnak senkit tanítgatni és ez valahol jogos is. Nem mindegy, hogy két 14-15 éves bénázik egymással, mert ennek még úgymond nincs tétje, vagy 30 évesen vagy férfiként (de akár nőként is) olyan szinten mint egy gyerek.
A gyerekkori rossz berögződéseket ráadásul rohadt nehéz kigyomlálni, kvázi örökre elkísérnek.
Főleg ha később sem lettél még minimálisan sem sikeres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!