Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miként tette nehézzé a szüleiddel való gyerekkori kapcsolatod felnőtttként a társkeresést?
Figyelt kérdés
2018. aug. 26. 10:31
1/13 A kérdező kommentje:
Felnőttként-
2018. aug. 26. 10:32
2/13 anonim válasza:
A szüleim nem akarták elfogadni, hogy felnőttem, és folyton a sarkamban voltak nagyon sokáig. Amikor végre el tudtam költözni, akkor kezdett javulni a helyzet, de nagyon lassan.
3/13 anonim válasza:
Hát én sokáig úgy gondoltam, hogy szimplán csak nincs szerencsém a nőkkel, de mostanra már belátom, hogy az anyámmmal való rossz kapcsolatom mindenképp nagyban hozzájárulhatott ehhez. Ő ugyanis végtelenül autoriter, bekorlátozó szülő, aki folyamatosan elvárásokkal nyaggatott gyerekkoromban, állandóan érzelmileg zsarolt, olyan programokra kényszerített, amiket utáltam, mindig ha beszéltünk az vagy arról szólt, hogy feladatot adott vagy lecseszett valamiért. Néha azért jól is lehet vele beszélgetni, meg szeretem, csak teljesen másképp gondolkodunk, én már elköltöztem, úgyhogy már azóta sokat javult a kapcsolatunk, hogy nem beszélünk annyit. Na és ugya a lányokkal való ismerkedésnél is azt vettem észre magam, hogy amint olyan lánnyal hozott össze a sors, aki irányítgatni, bekorlátozni akart az elől fejvesztve menekültem. Általában pechemre pont ilyen lányok tetszettek meg, aztán hamar kiábrándultam belőlük, mert én még egy ilyen őrmestert mint az anyám nem bírnék az életemben elviselni. A faterommal való kapcsolatom az nem oszt nem szoroz, ő mindig is oylan volt mint egy haver,most is így vagyok vele, mintha ő is anyám gyereke lenne, csak sodródik az árral. Hát kétségtelenül ő sem egy követendő példa, ő a szakmai sikereiben éli ki magát,nagyon jól keres, a kollégái szeretek, ő a munkába menekül anyám elől.
4/13 anonim válasza:
Sajnos mindenkivel gyanakvó voltam, mert bárkivel is ismerkedtem meg, anyámnak mindig volt egy rossz szava hozzá. Még a sima barátokhoz, barátnőkhöz is.
6/13 anonim válasza:
Gyakran veszekedtek egymással és gyakran ezt rajtam vezették le, azzal, hogy velem is ordibáltak.
Gondolom ahhoz is köze van, hogy hivatalos ügyeket id alig tudok elintézni, nemhogy leszólítani egy nőt.
8/13 A kérdező kommentje:
Fel a fejjel mindenkinek! Ne engedjétek, hogy a múét egy életre lelkileg megnyomorítson!
2018. aug. 26. 12:23
9/13 anonim válasza:
Köszi, de jobban jártam volna, ha mondjuk egy kolostorban nőttem volna fel. :)
A szüleim kisgyerek koromban elváltak, édesapám akkortájt meg is halt, anyám pedig mindig is apámat látta bennem, akit korábban megutált. Szóval rideg és érzelemmentes volt velem és húgomhoz húzott, én azért voltam csak, hogy a létszám kilegyen. Most egy rideg, érzelemmentes, megkeseredett, megtört és pesszimista ember lettem, aki a nők szemében láthatatlan. Köszönöm neki, baxa meg.
10/13 Eboshi válasza:
Szüleim nagyon bizalmatlanok, mimdenkiben szinte csak a negatívot látják meg. Eddig nem volt sok tapasztalatom lányokkal. Félek kezdeményezni. Bárhogyan kapcsolatba kerülök egy lánnyal, először a rosszat látom benne. Nem tudok megnyílni másoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!