Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól gondolom, hogy a társkeresést szinte teljes mértékben a genetika határozza meg?
Sarkítás. Nem kétbites a realitás te$. Vannak átmenetek. Ja van akit kigáncsol a genetika, de a 170 cm még nem az a kategória.
De egy tanács broh. A felelősséget elhárító hímeket (genetika, nincs pézem, nem vagyok jó képű stb) a nők kerülik. De a férfiak is, barátnak se kell ilyen.
Nem gondolod jól.
Az embernek vannak örökölt, és tanult tulajdonságai is, és ez mind a belsődre, mint a külsődre igaz. Lehet, hogy te nem így látod, de nagyokat lehet fejlődni.
"Egy alapjáraton introvertált, cérnahangú srác sem lesz soha egy nagydumás, vicces, kellemes orgánumú alfahím pasi. "
Nem, viszont a nők között is vannak introvertáltak, akik rosszul vannak a buliktól, és szívesebben vannak otthon nyugiban, akár a párjukkal: az egyetlen emberrel, akit közel engednek magukhoz.
22/N
Nem gondolod jól.
Az ilyen hosszú önsajnálat és kifogás ketesés az kiábrándítóbb, mint a 170 cm.
Nagyjából egyetértek azzal amit fejtegetsz. Vannak férfiak mint ahogy nők is olyan jó adottságokkal amik az ellenkező nem szinte bármely tagjának nagyon tetszetősek. Nőkből is vannak olyan csinosak és szépek, bájosak akiknek a legtöbb férfi szívesen lenne a pára. És vannak olyan jóképű, jó kiállású, jó modorú férfiak akikért konkrétan koslatnak a nők és sokszor még kezdeményeznek is náluk. Nyilván ezekkel nagyon nehéz felvenni a versenyt az átlag nőknek vagy férfiaknak amikor arról van szó, hogy kinek mekkorák az esélyeik a párkeresésben. Főleg, ha az egyénnek igényei is vannak amik nem abban merülnek ki, hogy jó lesz nekem ez a csaj vagy ez a fickó.
A jó adottságokkal rendelkező szebb egyedeknek több és jobb lehetőségeik adódnak. Ezt nem nehéz belátni. Így működik a természet, a szaporodás, a pártalálás. Ezek több millió éves belső ösztönök, mechanizmusok, hormonok stb.
De ez csak a felszín. Ez nem jelenti azt, hogy kizárólag az egyetemesen vett jó karaktereknek van esélye számára megfelelő partnert találni. Nekik pusztán csak jobbak az esélyeik. Sokat járok emberek között és sokat figyelek rájuk. Többször volt már, hogy ledöbbentem, hogy mi a francot lát az az iszonyatosan szép nő abban a gebe, tagbaszakadt, gyámoltalan csókában akivel kézenfogva sétálgat.
A minap is láttam egy vékony, átlagos, de a keményen túlsúlyos, full nerd kocka kinézetű pasiához képest klasszisokkal jobban kinéző lányt/párt.
Egy nem éppen gyönyörű nő vagy kevésbé címlapra való srác is találhat hozzá képest külső megítélésre sokkal szemrevalóbb partnert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!