Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jól gondolom, hogy a társkeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól gondolom, hogy a társkeresést szinte teljes mértékben a genetika határozza meg?

Figyelt kérdés
A genetika által vagy alacsony vagy magas, csúnya vagy jóképű, természetes vonzó személyiség vagy unalmas papucs, kisfarkú vagy nagyfarkú, kopaszodó vagy dús hajú stb. Egyedül talán az izmosságot nem nevezném annak, mert az kőkemény munkával formálható. De akkor is...ha 170 mély pali vagy, akkor meg az izmos alkat miatt aránytalan kis izomjani leszel, szóval a genetika itt is közbeszól. A csajok meg köztudott, hogy rosszul vannak az izomtörpéktől. Még a belsőt is a genetika határozza meg, mert a személyiséget csak egy bizonyos szintig lehet fejleszteni. A kellemesen férfias szexis mély hangodat, az ösztönből jövő humoros személyiségedet ugyanúgy a genetika határozza meg, hiába jönnek az emberek az ilyen önfejlesztésekkel. Egy alapjáraton introvertált, cérnahangú srác sem lesz soha egy nagydumás, vicces, kellemes orgánumú alfahím pasi. Én már rég letettem arról, hogy számomra vonzó barátnőm lesz, mert tudom, hogy a hozott "alapanyagok" egyszerűen nem elegek ehhez a célomhoz. Nem tudom ti hogy látjátok.

2018. jan. 13. 13:34
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

[link]

Mondjuk én a 3 percet is erős túlzásnak érzem, de ha elfogadjuk, akkor sem lehet nagyon pontos képet kapni ennyi idő alatt a személyiségről.

2018. jan. 14. 09:11
 32/37 anonim ***** válasza:
Ja nők lapja café. Oké, nincs több kérdésem.
2018. jan. 14. 09:13
 33/37 anonim ***** válasza:
Nem itt olvastam eredetileg, de most itt találtam meg. Egyébként a szavazáson is ez jött ki, illetve saját tapasztalattal is alá tudom támasztani. Vagy azonnal bejössz egy nőnek, vagy soha nem fogsz. Olyan nincs, hogy egy nő később szeret bele egy férfiba.
2018. jan. 14. 09:16
 34/37 anonim ***** válasza:

Igaza van az utolsonak. Es ezt maga az elet is alatamasztja es persze a tapasztalatok. Meg azt is hozzatennem. Hogy nem csak parkeresesnel ilyenek a nok, hanem barat keresesnel.

Nekem ferfikent kb 1-2 honap kell mire anyira megismerek valakit, hogy baratsag/baratno lesz belole. A noknek eleg ehhez nehany masodperc. Szerintem ez picit durva. Finoman szolva egy picit felszinesek.

2018. jan. 14. 11:44
 35/37 Judit58 ***** válasza:
ez nagyon önigazolosdi..igenis lehet valaki arányosan izmos, sziporkázóan szellemes,inteligens tájékozott alfahím.Persze nem árt ha jó a genetika is...A nők radarjai ugy vannak beállitva h ösztönösen érzik h ki lesz a jó partner,és kilesz a jó apa..
2018. jan. 16. 12:35
 36/37 anonim válasza:
Nem a pénz a lényeg se a 190 cm azt már biztosan állíthatom,nálam a megrögzött csóró agglegénynél is próbálkoztak igen csinos és szép lányok amin mindig meglepődtem pedig nem tettem semmit érte, hogy mit láttam bennem nem tudom mr.átlag vagyok 178 cm mackós testalkatú 15-16 centis szerszámmal, szerintem vannak olyan időszakok amikor még a bmw-vel ,iphone-al se sikerül becsajoznod mert nem vagy olyan formában nem pozitív a kisugárzásod és a viselkedésed,olyankor nem tudsz hatni a nőkre , akkor nem is érdemes erőlködni mert könnyen Elliot Rodgers-é válhatsz,máskor meg belefutsz egy olyan szép lányba akinek még bmw se kell (nekem sikerült eddig 4x is úgy hogy ők kezdeményeztek nem én), mindenki megtalálja a párját lehet az akármilyen csak ki kell várni és nyitottnak kell lenni de nem görcsösen keresgélni, van egy enyhén mozgássérült barátom nem milliomos ő sem, nagy dumagép jó a humora neki ennyi is elég volt hogy összejöjjön egy egészséges és szép lánnyal aki a mai napig odáig van érte.
2020. szept. 29. 20:21
 37/37 anonim válasza:
*láttak*
2020. szept. 29. 20:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!