Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jól gondolom, hogy a társkeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól gondolom, hogy a társkeresést szinte teljes mértékben a genetika határozza meg?

Figyelt kérdés
A genetika által vagy alacsony vagy magas, csúnya vagy jóképű, természetes vonzó személyiség vagy unalmas papucs, kisfarkú vagy nagyfarkú, kopaszodó vagy dús hajú stb. Egyedül talán az izmosságot nem nevezném annak, mert az kőkemény munkával formálható. De akkor is...ha 170 mély pali vagy, akkor meg az izmos alkat miatt aránytalan kis izomjani leszel, szóval a genetika itt is közbeszól. A csajok meg köztudott, hogy rosszul vannak az izomtörpéktől. Még a belsőt is a genetika határozza meg, mert a személyiséget csak egy bizonyos szintig lehet fejleszteni. A kellemesen férfias szexis mély hangodat, az ösztönből jövő humoros személyiségedet ugyanúgy a genetika határozza meg, hiába jönnek az emberek az ilyen önfejlesztésekkel. Egy alapjáraton introvertált, cérnahangú srác sem lesz soha egy nagydumás, vicces, kellemes orgánumú alfahím pasi. Én már rég letettem arról, hogy számomra vonzó barátnőm lesz, mert tudom, hogy a hozott "alapanyagok" egyszerűen nem elegek ehhez a célomhoz. Nem tudom ti hogy látjátok.

2018. jan. 13. 13:34
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

"Azt sem tudom, az én vaginám centire milyen hosszú, hogy tágul."

---

"Onnan tudom, hogy hogyan érzem."

Na ezaz! Próbálsz itt nyugtatgatni, eközben meg lehet, hogy min. 4,5-5,0 centis pénisztől tudnál kielégülni (amitől én nagyon messze állok) mivel ezt érzed jónak, így azt gondolod, hogy ez teljesen átlagos méret. Közben meg gőzöd sincs az aktuális pasid méretéről.

2018. jan. 13. 16:38
 22/37 anonim ***** válasza:
Elég önpusztitó godolkodásod van, minek agyalsz azon, ami még meg se történt. Mi van akkor ha kicsi? Tudsz tenni ellene? nem. Ezért fölöleges is aggódni, tanuld meg használni, próbáld meg milyen pózban, milyen mozgással izgatod a leginkább. Vagy legyél egy nyalómaestro, esetleg a kézügyességed fejleszd.
2018. jan. 13. 16:50
 23/37 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mennyi az 5 centi, de én látványra tudom, hogy ez nem fog menni, meg engem undorít is, nem vagyok kanca.

De továbbra is mondom: nézz utána, a nők hány százaléka képes a hüvelyi orgazmusra.

2018. jan. 13. 16:58
 24/37 anonim ***** válasza:
Mindent nagyjából a genetika, sejtmemória, és az első pár év határoz meg, a személyiséget is. De azért lehet valamelyest változni. De mintha túlzott hangsúlyt helyeznél a külső tulajdonságokra, melyeknek nincs sok jelentőségük.
2018. jan. 13. 18:02
 25/37 anonim ***** válasza:

Tokeletesen egyetertek veled kerdezo.

Az orok alapigazsag a kulso megfog a belso megtart a jo szex hozzalancol.

Na mar most ha a kulso nincs meg akkor szivas van.

2018. jan. 13. 18:41
 26/37 anonim ***** válasza:
25, akkor beszélgetsz vele valahogy, és megtetszel neki. A külső max. arra foghatná meg, hogy megnézzen, ha úgy beszélsz vele, mint egy ütődött.
2018. jan. 13. 19:18
 27/37 anonim ***** válasza:
Noknek olyan nincs. Naluk 3 mp alatt eldol hogy mesz vagy maradsz. A nem utod meg a mercet akkor szoba se allnak veled. Ez talan igy is van rendjen.
2018. jan. 13. 19:21
 28/37 anonim ***** válasza:

Szerintem a 2 egyszerre hiába nézel ki jól ha olyan személyiséged van amitől sírva menekül mindenki. V ha nem tudsz helyzeteket megfelelően kezelni.

Mondok is 2 saját példát.

1. Volt főnököm mint nő 10 / 10-es külső alapján akármelyik pasit megkaphatja. (Most 30 körüli. )

DE felmondtam nála 3 hónapon belül mert minden egyes nap kivétel nélkül őrjöngő dührohamai voltak. Amit az emberein vetett le.

(Egy kicsit csodálkoztam is h senki nem jelentkezett, és azonnal fel is vettek. )

2. Kb 17 éves lehettem amikor egy csaj szó szerint felajánlkozott nekem azzal h "Te jóképű srác nem kell egy barátnő ?" Mikor mondtam h nincs, persze azt is ő kérdezte.

Ez nem változtat azon az elképzelésemen h én nem szeretnék b nöt. Hiába nézek ki jól.

Azóta még ugyanez volt másik 3-al.

Szal a genetika csak részigazság.

A misztikus álompasi se lesz jó party ha munkanélküli v ha nem tud a helyzettel mit kezdeni.

Pl lehet v ki egy kiváló agrármérnök, de ha neki nem megy az ismerkedés akkor ezzel vége is.

2018. jan. 13. 22:30
 29/37 anonim ***** válasza:
Minden nő az első pillanatban eldönti, hogy potenciális partner vagy-e számára vagy nem. Ezt nem én mondom, ez igazolt tény. Hogyan kapnak pontos képet a személyiségedről azonnal, amikor még egy mondatot se váltottatok?
2018. jan. 14. 08:16
 30/37 anonim ***** válasza:

"ez igazolt tény."

Lol. És ki igazolta?

2018. jan. 14. 09:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!