Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jól gondolom, hogy a társkeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól gondolom, hogy a társkeresést szinte teljes mértékben a genetika határozza meg?

Figyelt kérdés
A genetika által vagy alacsony vagy magas, csúnya vagy jóképű, természetes vonzó személyiség vagy unalmas papucs, kisfarkú vagy nagyfarkú, kopaszodó vagy dús hajú stb. Egyedül talán az izmosságot nem nevezném annak, mert az kőkemény munkával formálható. De akkor is...ha 170 mély pali vagy, akkor meg az izmos alkat miatt aránytalan kis izomjani leszel, szóval a genetika itt is közbeszól. A csajok meg köztudott, hogy rosszul vannak az izomtörpéktől. Még a belsőt is a genetika határozza meg, mert a személyiséget csak egy bizonyos szintig lehet fejleszteni. A kellemesen férfias szexis mély hangodat, az ösztönből jövő humoros személyiségedet ugyanúgy a genetika határozza meg, hiába jönnek az emberek az ilyen önfejlesztésekkel. Egy alapjáraton introvertált, cérnahangú srác sem lesz soha egy nagydumás, vicces, kellemes orgánumú alfahím pasi. Én már rég letettem arról, hogy számomra vonzó barátnőm lesz, mert tudom, hogy a hozott "alapanyagok" egyszerűen nem elegek ehhez a célomhoz. Nem tudom ti hogy látjátok.

2018. jan. 13. 13:34
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
A tiédet egész biztos,hogy csak az a leírás alapján. A legtöbb férfinál nem, mert ők túllátnak az önsiránkozáson és a személyiségükkel is törődnek.
2018. jan. 13. 14:17
 12/37 A kérdező kommentje:

#9: "Ha ezekkel nem állsz jól, csak pénzzel tudod elérni, hogy nőd legyen."

Azzal viszont - lehet akármennyi is - nem fogsz katartikus orgazmust okozni neki amitől kéjes lihegéssel fogja a fejét a mellkasodra hajtani vagy csillogó, könnyes szemekkel, mosolyokkal a szemedbe nézni. Ezeket nem lehet pénzért megvenni csak genetikával (kellő magasság, sármos arc, vastag pénisz) tudsz erre a szintre eljutni.

[link]

[link]

A megjátszott kirakatszerelemből - amikor a csaj a BMW-mben totál kussban néz ki a fejéből és sablonosan olykor-olykor megcsókol egy-egy közhelyszerű szerelmes bók kíséretében - én meg nem kérek. Nem mintha ez a veszély fenyegetne jelenlegi anyagi helyzetemből kiindulva. Szóval idiotizmus a pénzre fogni a boldog párkapcsolat hiányát.

2018. jan. 13. 14:20
 13/37 anonim ***** válasza:
Amit linkeltél, az is megjátszott. Én nem tudom, mi ez a vastag pénisz mánia. Ronda is, meg szét is szakít. Ja, könnyes szemmel nézel a pasira, csak nem az örömtől.
2018. jan. 13. 15:03
 14/37 anonim ***** válasza:

Mármint genetikusan vagy unalmas, sótlan alak, akivel nem lehet értelmes társalgást folytatni, vagyis nem vagy szórakoztató, nincsenek önálló gondolataid?

Hm.... mindennap tanul az ember valamit.

2018. jan. 13. 15:18
 15/37 A kérdező kommentje:
#13: Mégis mindenhol (itt is) azt olvasom, tök mindegy a hossz, de legyen azért vastagabb, mert milyen jó érzés, ha teltséget érez a vaginájában és a pasi sokkal jobban tudja ingerelni, mint egy 3,5-4 centis cerkával, amit nem is érez a csaj olyan vékony.
2018. jan. 13. 15:25
 16/37 anonim ***** válasza:

Értelemszerűen ami vékony és nem okoz súrlódást, azt nem lehet élvezni, de az átlagvastagság elég, nem kell lóméretekkel rendelkezni.

De akkor meg azt mondom, amit a frissen szült anyukáknak szoktatok: van kezed, szád. A vaginális orgazmust nem éli át minden nő.

2018. jan. 13. 15:29
 17/37 A kérdező kommentje:
#16: Na és akkor felmerül a kérdés: Mi az átlagvastagság, ami már elég? Nekem olyan 3,6-3,8 cm vastag vagyis olyan 11,5-12 cm a kerülete. Kérlek ne ez alapján válaszolj, mert úgyis felpontozlak, nem kell polkorrektnek lenned!
2018. jan. 13. 15:45
 18/37 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de fogalmam sincs centikről. Azt sem tudom, az én vaginám centire milyen hosszú, hogy tágul. Még nőtől nem hallottam centis péniszleírást, ez a ti mániátok.

Onnan tudom, hogy hogyan érzem.

2018. jan. 13. 15:54
 19/37 anonim ***** válasza:

Én nem gondoltam, hogy ilyen 0.3-0.5 centimétereken múlik emberek boldogsága. Márkinz hogy tényleg az számítana, amikor eletünk párját keressük, hogy egy hangyafsznyival vékonyabb vagy vastagabb a farka.

De megint egy új infó. Kész haszon ezt a kérdést és válaszait olvasni.

2018. jan. 13. 15:56
 20/37 anonim ***** válasza:
*mármint
2018. jan. 13. 15:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!