Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól gondolom, hogy a társkeresést szinte teljes mértékben a genetika határozza meg?
#9: "Ha ezekkel nem állsz jól, csak pénzzel tudod elérni, hogy nőd legyen."
Azzal viszont - lehet akármennyi is - nem fogsz katartikus orgazmust okozni neki amitől kéjes lihegéssel fogja a fejét a mellkasodra hajtani vagy csillogó, könnyes szemekkel, mosolyokkal a szemedbe nézni. Ezeket nem lehet pénzért megvenni csak genetikával (kellő magasság, sármos arc, vastag pénisz) tudsz erre a szintre eljutni.
A megjátszott kirakatszerelemből - amikor a csaj a BMW-mben totál kussban néz ki a fejéből és sablonosan olykor-olykor megcsókol egy-egy közhelyszerű szerelmes bók kíséretében - én meg nem kérek. Nem mintha ez a veszély fenyegetne jelenlegi anyagi helyzetemből kiindulva. Szóval idiotizmus a pénzre fogni a boldog párkapcsolat hiányát.
Mármint genetikusan vagy unalmas, sótlan alak, akivel nem lehet értelmes társalgást folytatni, vagyis nem vagy szórakoztató, nincsenek önálló gondolataid?
Hm.... mindennap tanul az ember valamit.
Értelemszerűen ami vékony és nem okoz súrlódást, azt nem lehet élvezni, de az átlagvastagság elég, nem kell lóméretekkel rendelkezni.
De akkor meg azt mondom, amit a frissen szült anyukáknak szoktatok: van kezed, szád. A vaginális orgazmust nem éli át minden nő.
Ne haragudj, de fogalmam sincs centikről. Azt sem tudom, az én vaginám centire milyen hosszú, hogy tágul. Még nőtől nem hallottam centis péniszleírást, ez a ti mániátok.
Onnan tudom, hogy hogyan érzem.
Én nem gondoltam, hogy ilyen 0.3-0.5 centimétereken múlik emberek boldogsága. Márkinz hogy tényleg az számítana, amikor eletünk párját keressük, hogy egy hangyafsznyival vékonyabb vagy vastagabb a farka.
De megint egy új infó. Kész haszon ezt a kérdést és válaszait olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!