Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Harmincas férfiak, titeket a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harmincas férfiak, titeket a kopaszodás nem tesz gátlásossá a társkeresést illetően?

Figyelt kérdés

Sajnos 30 felett nálunk ez már elég kényes téma - 34 vagyok, nekem is elöl és a fejem búbján már eléggé ritkul. Nem örülök neki, de próbálom elfogadni. Gyakrabban járok fodrászhoz, és 3-4 mm-esre letolatom mindig a cuccost - ilyenkor jobban érzem magam némileg a bőrömben, szívesebben nézek tükörbe.

Nyilván a nők szemében sem pozitívum egy kopaszodó fej, ez egyértelmű. Ti, akik hasonló cipőben jártok, hogy élitek meg ezeket a külső változásokat? Nem gátol ez titeket a társkeresés mezején, nem bátortalanít el? Az ördögszarv és a tar fejtető nincs rossz hatással az önbizalmatokra?

2017. máj. 10. 09:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szintén 34 vagyok, kopaszodok, sőt, őszülök is. De totál telibesz***rom.
2017. máj. 10. 09:23
 2/12 anonim ***** válasza:
Húszas éveim elején elkezdtem kopaszodni és pár év alatt a fejtetőmről kihullott a hajam. Oldalt és hátul van még számottevő mennyiség. De géppel magam nyírom a lehető legrövidebbre. Soha nem zavart, nem is frusztrált és semmiben sem akadályozott. Amúgy nem kell belőle problémát csinálni, ez nem a világvége.
2017. máj. 10. 09:43
 3/12 anonim ***** válasza:

Én csak őszülök, de már a szemöldököm is.

Engem nem gátol semmiben, viccelődni szoktam rajta, hogy a munka meg a nők tehetnek róla és kész.

31F

2017. máj. 10. 09:44
 4/12 anonim ***** válasza:
63%
Tisztes őszes halánték,egy nő számára ajándék!
2017. máj. 10. 09:59
 5/12 anonim ***** válasza:
Szegény Jason Statham is biztos depis miatta. :D
2017. máj. 10. 10:07
 6/12 anonim ***** válasza:
Én 20 évesen kezdtem el kopaszodni. Én is nagyon rövidre, hetente letolom, most már elfogadtam a helyzetet. Csajozásban viszont kicsit hátrányban érzem magam, hiszen az én korosztályomban eléggé divatos lettek a dús bajból csinált frizurák, amire nekem esélyem sincs. 23/f
2017. máj. 10. 10:23
 7/12 mikeXxX ***** válasza:
0%
Sehol sem kopaszodom így nem zavar :) ! 37f
2017. máj. 10. 10:27
 8/12 anonim válasza:

A kérdés második bekezdéséhez tenném hozzá, hogy nem is negatívum. Párom a húszas éveinek első felében, de hasonló cipőben jár, és nincs az a frizura, amiért lecserélném a szemeit, a mosolyát, vagy a törődését.

Sokkal rosszabb az, ha elégedetlen vagy magaddal, mert tenni úgysem tudsz ellene. Ez is Te vagy, és nem feltétlen a hajnak kellene lennie annak a plusznak, amivel megfogsz egy arra érdemes nőt, lévén elég változékony külső vonásról beszélünk (bár kérdés, hogy ki a célközönség...). Sokkal többet jelent, ha tud nevetni magán az ember, ugyanakkor felelősségteljes, odaadó és tisztában van magával.

2017. máj. 10. 11:23
 9/12 anonim ***** válasza:
Engem lányként mondjuk taszít a kopasz fej, sosem kezdenék ilyennel, mert egyszerűen rosszul vagyok tőle. DE a környezetemben lévő lányok nagy részének semmi baja vele, ez kb az utolsó szempont amit figyelembe vesznek, sőt van akinek kifejezetten ez az ideális. Szóval biztos találsz olyat akinek nem számít, ne idegeskedj rajta.
2017. máj. 10. 11:43
 10/12 anonim ***** válasza:

Az öngyilkosság gondolata is foglalkoztatott.

Akkor képzelheted mennyire!

2017. máj. 10. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!