Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmincas férfiak, titeket a kopaszodás nem tesz gátlásossá a társkeresést illetően?
Sajnos 30 felett nálunk ez már elég kényes téma - 34 vagyok, nekem is elöl és a fejem búbján már eléggé ritkul. Nem örülök neki, de próbálom elfogadni. Gyakrabban járok fodrászhoz, és 3-4 mm-esre letolatom mindig a cuccost - ilyenkor jobban érzem magam némileg a bőrömben, szívesebben nézek tükörbe.
Nyilván a nők szemében sem pozitívum egy kopaszodó fej, ez egyértelmű. Ti, akik hasonló cipőben jártok, hogy élitek meg ezeket a külső változásokat? Nem gátol ez titeket a társkeresés mezején, nem bátortalanít el? Az ördögszarv és a tar fejtető nincs rossz hatással az önbizalmatokra?
Én csak őszülök, de már a szemöldököm is.
Engem nem gátol semmiben, viccelődni szoktam rajta, hogy a munka meg a nők tehetnek róla és kész.
31F
A kérdés második bekezdéséhez tenném hozzá, hogy nem is negatívum. Párom a húszas éveinek első felében, de hasonló cipőben jár, és nincs az a frizura, amiért lecserélném a szemeit, a mosolyát, vagy a törődését.
Sokkal rosszabb az, ha elégedetlen vagy magaddal, mert tenni úgysem tudsz ellene. Ez is Te vagy, és nem feltétlen a hajnak kellene lennie annak a plusznak, amivel megfogsz egy arra érdemes nőt, lévén elég változékony külső vonásról beszélünk (bár kérdés, hogy ki a célközönség...). Sokkal többet jelent, ha tud nevetni magán az ember, ugyanakkor felelősségteljes, odaadó és tisztában van magával.
Az öngyilkosság gondolata is foglalkoztatott.
Akkor képzelheted mennyire!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!