Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magam rajta?
Figyelt kérdés
Ismerkedtem egy lánnyal, nagyon jó volt a beszélgetés, ilyen 2 héten keresztül beszélgettünk, már azon gondolkodtam, hogy elhívom találkozóra, erre egyik napról másikra eltűnt.... Őszintén, ez alapból is nagyon rosszul esett, nem tudom mit csinálhattam rosszul. Ezen felül, nagyon nagy űrt hagyott maga után, tiszta rossz kedvem és gyomorgörcsöm van, nagyon rossz érzés. Nagyon megkedveltem, nem tudom hogy most hogyan tegyem túl magam rajta. És az a baj, hogy most úgy érzem, ha jönne valaki más is, lehet még mindig hiányozna ez a lány, és más nem lehet olyan kedves, intelligens, csinos, aranyos, végtelenül cuki, mint ő... Hogyan kezeljem ezt?ma 14:18
2/11 anonim válasza:
Ha egyik napról a másikra eltűnt, akkor se nem intelligens, se nem kedves, se nem aranyos, se nem cuki.
3/11 anonim válasza:
Fiatalság bolondság...
Csak egy pillanatra gondolj már bele, hogy ha egy élőben nem is látott lányon nem bírod túltenni magad akkor egy több éves szerelem esetében mi lesz? Instant öngyilkosság? Hát igen ez következik belőle, szóval embereld meg magad
5/11 anonim válasza:
Én ilyenkor mindig megeszem egy habos sütit.
6/11 anonim válasza:
Ezek alapján valószínűleg elég tapasztalatlan és fiatal vagy. Nézd, az online ismerkedés ilyen. Nem tartozik neked magyarázattal csak azért, mert beszélgettetek. Nem korrekt eltűnni, ez igaz, de sajnos nem mindenki korrekt. Szintén sajnos, sokan elég rosszul viselik az elutasítást, ezért könnyebbnek hiszik páran ha csak eltűnnek. Két hét beszélgetésbe nem szabad még emnyire sokat bele látni, mert sokat fogsz csalódni. Nem csináltál semmit rosszul, ez most így alakult. És ha úgy érzed legközelebb, hogy valakivel megvan az összhang, akkor nyugodtan hívd el előbb randira.
7/11 anonim válasza:
🤣 kicsi virslid az nem lesz benne meg melegítve!
8/11 anonim válasza:
Az hogy egyik napról a másikra eltűnt azt hogy érted? Tiltott az oldalon vagy egy ideje nem válaszol? Mennyi ideje?
Lehet hogy a napokban nem volt kedve beszélgetni, vagy úgy érzi túl gyorsan történnek a dolgok. Nem kell egyből elkeseredni
9/11 A kérdező kommentje:
Tiltott sajnos
ma 15:02
10/11 anonim válasza:
Biztos bejött a képbe egy másik pasas aki lángba hozta, veled meg nem akar bajlódni, hogy megsértődsz ha nem akarja folytatni a csevejt, de hülyíteni sem akar tovább, ezért tiltott. Nem a te hibád, napi jótanács: senkiben ne bízz meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!