Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magam rajta, hogy magamból a maximumot kihozva sem kerülhetek egy szintre a nekem tetsző nőkkel?
Igényes az öltözködésem, jó a stílusom, frizurám, sportosan vékony vagyok. De sajnos átlag alatti magassággal és férfiatlan arccal születtem, ezért igazán helyes sehogy sem tudok lenni.
Nekem azok a lányok tetszenek, akiknek van szexuális kisugárzása, csinosak, szintén adnak az öltözködésükre, nem túlsúlyosak. Tehát, akik kapnak jóképű pasit is.
4-es: 174 cm.
5-ös: eddig rengeteget foglalkoztam már NEM a nőkkel: az egyetemmel, a karrierem beindításával, a hobbijaimmal, a barátaimmal. De egy idő után az ember nem tudja már hova elfojtani a legerősebb vágyait.
Jó ez mondjuk jogos.
Ha ez megnyugtat én szintén igényes, sportosan vékony, + 185 cm magas, jóképű vagyok, és én se találok komoly barátnőt. Egyszerűen nincs ebben szerencsém, ezért foglalom el magam mindenféle mással, persze nekem is vannak olyan időszakaim amikor nagyon előjön a társhiány. Szerintem szerencsén múlik az egész.
Az nem annyira vészesen alacsony. Legtöbb csaj kb 160-170cm között van.
Mindent megtettél már az életben amire vágytál? Nincs már semmi célod? Annyira jó lenne néha egyedül elszabadulni, hogy ne kelljen senkinek beszámolni semmiről, hogy ne tartozzak magyarázattal.. Éldd meg azt ami most van, és ne görcsölj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!