Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Adnátok esélyt egy nektek nem tetsző lánynak/nőnek?
Ha nem ismerem és bepróbálkozna nem.
Ha ismerném előtte jól kijönnénk, de nem tetszene akkor talán.
,,Szerintem a férfiak adnának. A fiuk meg nem.''
Ez mi?
Egy férfinak nincsenek igényei vagy ezt hogy értetted? Egy férfihoz bárki odamegy akkor párkapcsolat lesz belőle és csak a fiúk válogatnak?
4: Nem rólam volt szó.
A kérdést csak azért írtam ki, mert a fordítottja szinte elvárás az itteni (korban) férfiak, (agyban, lélekben) kisfiúk részéről, ha egy lány/nő visszautasít valakit, az automatikusan felszínes, buta, pénzéhes riban€, akinek csak és kizárólag a milliomos, kigyúrt, BMW-s Mr. Bunkó az álma.
Az elképzelhetetlen, hogy csak szimplán nem jön be a pasas...
Egyszer volt életem folyamán olyan kapcsolatom, amit nem én kezdeményeztem, mondhatni összehoztak minket a barátok. Nagyon jó barátságban vagyunk most is a leányzóval, de egyáltalán nem tudtam hozzá testileg vonzódni...pedig nem volt csúnya, kifejezetten jó alakja van. Férfiként abban hiszek, hogy egy kapcsolat csak vergődni tud jó szex nélkül, és ennek elengedhetetlen feltétele, hogy meglegyen a vizuális inger a párom látványától, hogy a kölcsönös szexuális vonzalom működjön.
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!