Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Adnátok esélyt egy nektek nem tetsző lánynak/nőnek?
Figyelt kérdés
Párkapcsolatra, nem alkalmi szexre értem.2015. jún. 1. 08:01
21/25 anonim válasza:
12:10-es válaszoló.
Igen,növekszik ez,és ez bizony a nők túlzott válogatásának eredménye.
A magányos nők száma lehet,hogy növekszik,de nem ugyanabból az okból.Annak az oka szimplán az,hogy inkább egyedül vannak,mintsem mondjuk egy átlagos kinézetű,értelmes sráccal.Inkább hajtják a jóképű srácokat,és csak ők kellenek nekik,tehát saját maguknak köszönhetik,hogy egyedül vannak,hiszen ők döntöttek így.
A férfiak többségének viszont nincsen ilyen választási lehetősége,örül ha egyáltalán jut neki valamilyen nő...
22/25 A kérdező kommentje:
Utolsó mondatra csak annyit, szerinted ki örülne annak, hogy valaki csak azért legyen vele, mert ez jutott, és nem önmagáért, hanem mert legalább ezt dobta a gép?
2015. jún. 1. 14:24
23/25 anonim válasza:
#21, hát akkor az elméleted szerint én válogató férfiként rontom a statisztikát. Pedig gyér gyári géneket dobott a gép. Szerintem alap, hogy válogat valaki, akár férfi, akár nő.
24/25 anonim válasza:
Nem.
Ahhoz, hogy szeressem szükséges, hogy ne lássam rondának.
25/25 anonim válasza:
Nem! Ahogy a tökfőzeléknek sem. Van amitől egyszerűen csak undorodik az ember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!