A baba névnap párnappal a születésnapja után, adnátok így számotokra tetsző nevet? (bővebben)
Eléggé válogatósak vagyunk, de abban az értelemben, hogy szeretnénk egyszerű, és rövid nevet adni a babócának. Egy név van amiben ki tudunk egyezni a párommal, de kiderült hogy a kiírt szüléshez képest pár napra lenne az adott névnek a névnapja...
És most elbizonytalanodtam, hogy jó-e ez így.
Adnátok azt a nevet a gyereknek ami tetszik úgy, hogy a szülinapjához képest rá pár napra lenne a névnapja is?...
nekem május 4.-én van a névnapom és május 10.-én születtem. anyuék tudták, hogy leszek... ráadásul túl is hordott szegénykém pár nappal, szóval az is benne volt a pakliban, hogy pont a névnapomon fogok születni :D de nem így lett :)
egyébként szerintem nem baj. főleg, hogy úgysem tudják napra pontosan belőni, hogy mikor akar megszületni a pici :)
második vagyok. javítok kicsit :)
anyuék természetesen tudták hogy leszek.. azt akartam írni, hogy tudták, hogy lány leszek :)
Kisfiam dec. 2-án született, dec. 30-án van a névnapja. Szerinted? :-))
De csak ez az egy név jöhetett szóba, amelyik mindkettőnknek tetszett és passzol a vezetéknévhez. Hát ez van. Próbáljuk külön-külön tartani az ünnepeket :-)
A 3-as válaszolóval tökéletesen egyetértek! Nézzétek meg, hogy az adott névnek mikor van más napja, biztos van máskor is, nem csak egy napon.
De az is nyilvánvaló, hogy nagy valószínűséggel nem a kiírt napon fogsz szülni (a babák 5-max 10%-a születik a kiírt napon)
hát majd meglátjuk.. köszönöm a válaszokat.
Mi jan végére vagyunk kiírva, és az Adél név lenne az.. de csak jan 29én van 'Adél nap' :)
de ezekszerint nem feltétlenül mondanak le a többiek sem a választott névről ilyen esetben...
Azért vacilálunk mert szegény... egyszerre le lenne tudva kb. az összes őt személyesen érintő ünnep és ez olyan.... hm. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!