A baba névnap párnappal a születésnapja után, adnátok így számotokra tetsző nevet? (bővebben)
Eléggé válogatósak vagyunk, de abban az értelemben, hogy szeretnénk egyszerű, és rövid nevet adni a babócának. Egy név van amiben ki tudunk egyezni a párommal, de kiderült hogy a kiírt szüléshez képest pár napra lenne az adott névnek a névnapja...
És most elbizonytalanodtam, hogy jó-e ez így.
Adnátok azt a nevet a gyereknek ami tetszik úgy, hogy a szülinapjához képest rá pár napra lenne a névnapja is?...
Teljesen mindegy, hogy mikor van a névnapja a szülinapjához képest. Egy ismerősömnek a szülinapján van mindkét keresztneve (Irén Írisz), az én szülinapom április 13, névnapom május 3. Tökéletesen elvagyok. :)
Az Adél tök szép név, ne cseréljétek le!
Köszönöm a válaszokat! :)
pedig már jöttek az "Andrea, Fanni, Valéria" és társai... hogy akkor mi legyen helyette.. de ha ennyien így gondoljátok, akkor nem csinálok ekkora ügyet belőle :)
Mindenkinek boldog babavárást...! :)
Van ismerősöm, aki dec 23-ám született, 27-én van a névnapja. A család gyerekkorában (is) mindig karácsonykor köszöntötte, sosem ünnepelték sem a szülinapját, se a névnapját, mégis felnőtt. :D
Persze, szerencsésebb, ha az év másik felében van, de ha így van, akkor így van. Az Adél név meg amúgy is nagyon szép! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!