Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A baba névnap párnappal a...

A baba névnap párnappal a születésnapja után, adnátok így számotokra tetsző nevet? (bővebben)

Figyelt kérdés

Eléggé válogatósak vagyunk, de abban az értelemben, hogy szeretnénk egyszerű, és rövid nevet adni a babócának. Egy név van amiben ki tudunk egyezni a párommal, de kiderült hogy a kiírt szüléshez képest pár napra lenne az adott névnek a névnapja...

És most elbizonytalanodtam, hogy jó-e ez így.

Adnátok azt a nevet a gyereknek ami tetszik úgy, hogy a szülinapjához képest rá pár napra lenne a névnapja is?...

2012. okt. 15. 18:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
én is igy jártam... a név megvolt, de csak a terhességem közepe fele jutott az eszembe, hogy mikor is van a névnapja... sanszos, hogy akkortájt fog születni. én arra gondoltam amíg kicsi kijelölök neki egy másik napot. :) de a névről már nem tudok lemondani...
2012. okt. 15. 19:21
 12/18 anonim ***** válasza:
Egyszerűen kijelöltök egy másik napot névnap ünneplésre!
2012. okt. 15. 19:37
 13/18 anonim ***** válasza:
Nálunk is így van. Sőt.. A születésnapomra volt kiírva. Úgy alakult hogy 14 szülinapom 16.a kisfiam szülinapja 18.a kisfiam névnapja.
2012. okt. 15. 19:52
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem! Nálunk ez elsődleges pont volt,hogy ne legyen közel a két ünnep!
2012. okt. 15. 22:21
 15/18 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy, hogy mikor van a névnapja a szülinapjához képest. Egy ismerősömnek a szülinapján van mindkét keresztneve (Irén Írisz), az én szülinapom április 13, névnapom május 3. Tökéletesen elvagyok. :)

Az Adél tök szép név, ne cseréljétek le!

2012. okt. 15. 23:07
 16/18 anonim ***** válasza:
Szia! A kisfiunkkal január 5-re vagyok kiírva és az Ádám név mellett döntöttünk. Szóval karácsony, névnap, szülinap egy rakáson. De szerintem ezért felesleges lecserélni azt ami tetszik és az Adél szép név. Később majd ha nagyobb dologra vágyik legalább foghatja arra , hogy egy hónapra spóroljuk neki az egész évi ajándékra szánt pénzt :-P Boldog Babvárást:-)
2012. okt. 16. 11:41
 17/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

pedig már jöttek az "Andrea, Fanni, Valéria" és társai... hogy akkor mi legyen helyette.. de ha ennyien így gondoljátok, akkor nem csinálok ekkora ügyet belőle :)

Mindenkinek boldog babavárást...! :)

2012. okt. 16. 12:19
 18/18 anonim ***** válasza:

Van ismerősöm, aki dec 23-ám született, 27-én van a névnapja. A család gyerekkorában (is) mindig karácsonykor köszöntötte, sosem ünnepelték sem a szülinapját, se a névnapját, mégis felnőtt. :D

Persze, szerencsésebb, ha az év másik felében van, de ha így van, akkor így van. Az Adél név meg amúgy is nagyon szép! :)

2012. okt. 16. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!