Névválasztáskor kellett neked vagy a párodnak "engedni"? Vagy rögtön meg tudtatok egyezni egy mindkettőtöknek tetsző keresztnévben?
Mindkétszer úgy alakult hogy megkérdeztem mit szólna ha fiú x,ha lány y lenne?!Azonnal tetszett az ötletem :) így nem kellett harcokat vívni,kompromisszumokat kötni,3
már a terhességek elején eldöntetett,csak a nemeket illetően voltak kérdőjelek! :) Végül fiúk lettek és imádjuk a nevüket(is)
Kisfiúnknál és kislányunknál is megkerestük a közös nevezőt. Azaz összeírta mindenki a neki tetsző neveket és abból kerestük ki a közöseket. Hosszas mérlegelés és ötletelés után találtuk meg a tökéletes neveket a gyerekeinek:)
Annyit engedtem, hogy párom mindenképpen két keresztnevet akart a lurkóknak, én viszont csak egyet, de annyira akarta és annyira makacs volt, hogy végül belementem. Nem bántam meg, nem is tudnám elképzelni ma már a gyerkőcöket csak két névvel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!