A Letisa név tetszett meg, de nem tudom mikor van a névnapja. Valaki? Amúgy mi a véleményetek róla? A vezetéknév: Nagy
Figyelt kérdés
2012. júl. 11. 11:25
1/12 anonim válasza:
Így nem találtam én sem hogy mikor van a névnap, csak azt, hogy anyakönyvezhető lánynév. talán akkor ünnepelhető amikor a Letícia: aug. 12, aug 30.
3/12 anonim válasza:
nekem egy amcsi néger énekes nő jut róla eszembe, aki nem kis súlyú :) akkor már inkább Letícia, sokkal szebb a hangzása!
4/12 anonim válasza:
Bocsánat a kérdésért, de akkor a magyar kiejtési szabályok szerint ez "LETISA" és nem "LETISZA" kiejtve, ugye? Miért nem jó a Leticia? Soha életemben nem hallottam amúgy, nekem fura hangzása van. DE a fontos, hogy nektek tetszen. Én is a Leticia névnapra tippelek.
5/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Kicsit elszomorodtam, hogy nektek nem nagyon tetszik. Már azt éreztem, hogy ez lesz az igazi. De ha túl angolos, akkor nem szeretném. Biztos nem tetszik? És ha kicsit ízlelgetitek még? :) Tudom, hogy nekem kell tetszen, de azért úgy örültem volna, ha azt írjátok szép név :)
2012. júl. 11. 12:12
6/12 anonim válasza:
Az első vagyok. Nem írtam, hogy nem tetszik. Szokatlan nem gyakori név az biztos, de ha neked tetszik akkor hajrá, ne azzal törődj ki mit szól hozzá.
Nekem nem angolosnak tűnik. Inkább ugrott be róla a Natasa név. (az lett volna a lányom, ha nem kukacosodik meg :) )
7/12 anonim válasza:
Nekem sokkal jobban tetszik a Letisa. Szerintem karakteres név, a Letícia pedig ribis :/ Biztos nem ő lesz a 3. Nagy Letisa a játszótéren :) Ne hagyd magad lebeszélni, nem az számjít, hogy másnak tetszik-e :)
8/12 A kérdező kommentje:
Jújj! de megörültem ennek a két utóbbi hozzászólásnak! Jobb lett a kedvem, és igazatok van. MÁr csak a férjemnek kell szépen felvezetni :) mert hát ugye az övé is lesz ez a leányzó :)
Tényleg köszönöm. :))))
2012. júl. 11. 13:05
9/12 Szebyke válasza:
Ne hallgass senkire akinek az a véleménye, hogy nem tetszik!!! Itt tényleg az a lényeg, hogy NEKED tetszen!! Másra ne is hallgass!! Szerintem az nagyon szép név, hogy Nagy Letisa!! néztem sok helyen de nem írta sajnos ezt a nevet!! :(((( :( Sok sikert a babához!!!
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, de kedves vagy!
Szép napot!
2012. júl. 11. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!