Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit várnak a férfiak, ha nem is jeleznek a nekik tetsző nőknek?
Hát, ez patthelyzet. :-)
Ennél csak az a kínosabb, amikor nem viszonzott, de csak epekednek, és látszik rajtuk, de nem lehet odamenni hozzájuk, hogy elutasítsa az ember, amit be se vallottak nyíltan, de már kellemetlen a sündörgésük.
Jogos a kérdés, de erre nekem is van egy kérdésem.
Mit tett a nő, hogy a férfi érezze az nő tetszését?
Attól, hogy rám mosolyog egy nő még korántsem biztos, hogy akar is valamit.
Csak pár szemezés és mosoly után nem fogom magam lejáratni, hogy esetleg rosszul értelmeztem a jeleket.
Volt már olyan is, hogy tök egyértelmű volt a lány közeledése és mikor én elkezdtem közeledni, akkor hátrált.
Nem ismerem azokat a történeteket amiket itt olvastál, de lehet voltak ott (is) előzmények.
A férfi próbálkozik és egy laza visszautasítást kapott, akkor mit tegyen? Próbálkozzon holnap és holnapután is?
Egyértelmű, ha a nő meggondolta magát, akkor neki kell lépnie.
Sok nőtől hallottam, hogy elsőre, sőt másodikra is el szokták utasítani a férfit és ha még ezután is visszajön, akkor valóban komolyat akar.
Értem én, hogy ez egy teszt akarna lenni, de sokan ezt tényleges visszautasításnak fogják fel.
Erre csak annyit tudok mondani, hogy nem kell mindig a másikra hárítani a feladatot, amelyik bátrabb és látja h a másik nem mer lépni az lépjen.
És egy szép nő tudja magáról azt h szép és kevesen mernek közeledni, mert tudja. És nyugodtan félreteheti néha a büszkeségét h "ő a nő ő aztán nem fog nem az ő dolga"
Ezért nem megyünk oda egy nőhöz sem:
A nők sajnos nem képesek felfogni, hogy egy átlag férfi nem hogy egy BMW-t, de sokszor még kocsit, sőt albérletet sem tud felmutatni... Ha egy srác a szüleivel lakik, annak a mai világban eszébe se juthat, hogy csajozzon, mert alapból visszautasítja bármelyik lány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!