Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek nem kellek a nőknek? Hiába próbálkoztam. Már az élet kedvemet is el vette.
Szia,
Szerintem először gondold át, hogy tényleg megfelelő lányokhoz közeledsz-e? Olyanokhoz, akik illenek hozzád?
Hasonló lehet-e a felfogásotok?
Ha igen, akkor legfontosabb a kedvesség és figyelmesség! Erre biztos buknak a nők! Nem tudom melyik fázisban buksz el náluk, vagy meddig jutsz el velük?
Esetleg írj példát, mi történt?
Összességében odafigyeléssel és kedvességgel, valamint jó dumával (humorral) biztos lehetsz az első lépések sikerében a többihez már más is kell, pl. kémia.
Kérdés, hogy milyen helyzetekben próbálkozol... ha "leszólítós" módszerrel, az mindenkinek kevésbé sikeres, és ha nincs pozitív kisugárzásod, akkor meg kb. esélytelen.
Ahogy egy korábbi hozzászóló írta: érdemes lenne TÁRSASÁGOT keresned, ahol van lehetőség lassabban, jobban megismerni a másikat. Mert ha a nőnek az első benyomás alapján döntenie kell (pl. ha leszólítod, vagy neten ismerkedsz), akkor kizárólag a külsőd és a kisugárzásod alapján tud dönteni, ami 99%-ban elutasítással jár. Ha azonban apránként ismernek és kedvelnek meg, akkor nagyobb eséllyel alakul ki vonzalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!