Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magam rajta, hogy magamból a maximumot kihozva sem kerülhetek egy szintre a nekem tetsző nőkkel?
H***e vagy, ne legyél h***e. ;)
1 cm-vel vagy magasabb nálam, és én nem érzem magam alacsonynak annyira. Jó, mikor Németországban voltam, akkor de... :D
Az elsődleges dolog, hogy ne legyél buta. Itt arra gondolok, hogy ne a p**a körül centralizálódjon az életed. Tűzd ki a céljaidat - amiben MÉG nincs jelen A nő - , és tegyél értük. Mikor ez megvan, és úgy kelsz fel reggelente, hogy igen, megcsináltam, vagy legalább közelebb kerültem valamihez, akkor változni fogsz te is.
Nem leszel magasabb, nem lesz nagyobb a f****d, de belül változni fogsz. És az baromi sokat jelent, ha nem görcsösen csak a lányokra/nőkre fókuszálsz.
Tudsz angolul? Németül? Oroszul? Nem? Tanulj meg! Napi 20 új szó, és tettél érte. Királyság. Szeretnél egyetemre menni? Tanulj. Szeretnél többet bírni? Fuss, sétálj, bármi. Bírod a kutyákat? Segíts be menhelyeken. Tedd tartalmassá az életed nő nélkül (is), ne a nő legyen az életed...;)
Vakhangya legyek én a sötét erdőben, ha valaha megértem azt a "szint' dolgot....
Arra nem gondoltál, hogy ne azokra a külsőségekre gondolj, amivel magadat jellemzed?
Én 170 vagyok, 60 éves és 19 éves korom óta nem volt fél év egyedül, - a mostani a harmadik komoly párkapcsolat, le se merem írni mekkora korkülönbséggel, és szegény is vagyok - mielőtt...
Szóval csak lazán, ne kategorizáld az embereket, mielőtt megismernéd őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!