Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy a nekem tetsző lányokkal is képes legyek normálisan viselkedni?
Általában elég határozott, férfias a viselkedésem, de ha egy olyan lánnyal kéne beszélnem, aki tetszene, teljesen leblokkolok, cserben hagy az agyam, elkezdek bénázni, mint egy szégyenlős kiskamasz (pedig már nagyon nem abban a korban vagyok).
Mit csináljak, hogy ez eltűnjön?
Egyébként ha nem erre koncentrálsz, nem lesz baj :)
Ha nekem tetszik egy srác, még kifejezetten jól is hat rám, ha látom, hogy zavarba jön tőlem :)
Sok mindent észreveszek, de elengedek az elején. Ez nem ilyen egy rossz húzás és mindennek vége játék.
És honnan tudod, hogy tetszik ? :)
Mármint oké, jól néz ki, bomba nő, de lehet sekélyes és buta... pont nem ezen kéne aggódnod, hogy milyen első benyomást teszel, amíg nem ismered...
De cuki vagy :D
ne aggódj, mások is fogják így gondolni :)
a nők nem koptatnak le azonnal, csak ha nem tudnak veled semmit sem elképzelni
mindig lesz több esélyed
Ne emeld őket piedesztálra. Ő is ugyanolyanokat fingik, mint te, lehet, hogy nem mossa meg a s-ggét sz-rás után, vagy retkes konyhában főz vagy egyéb hibája van.
Kezeld emberként, aki nem tökéletes, mint ahogy senki más sem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!