Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek, hogyan tegyem túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogyan tegyem túl magam rajta hogy félek hogy az exem akit még szeretek olyan nőt választ akivel én sose akartam hogy együtt legyen?

Figyelt kérdés
Éreztetek már ilyet? ;(
júl. 5. 09:42
 1/9 retektorta ***** válasza:
58%
Get a life.
júl. 5. 09:47
 2/9 anonim ***** válasza:
36%

Fordulj pszichológushoz, hogy levetkőzd a kontrollmániád. Ez másban is jól fog jönni.

Mi közöd van neked ahhoz, hogy kivel jön össze? Itt 2 ember akarata számít. Az exedé, meg a nőé.

júl. 5. 10:09
 3/9 anonim ***** válasza:
80%

Benne van a pakliba.

Miért történt a szakítás? Ezt tartsd szem előtt.

Utána kit választ, kit nem, ő dolga.

Magadba kell rendet tenni, önvizsgálatot tartani, hogy miért zavarna. Aztán, ha meg van a válasz, akkor azon dolgozni.

"Éreztetek már ilyet? ;("

Nem, és tudod miért? Mert okkal történt a szakítás.

Ha meg úgysem illünk össze, akkor kit érdekel, hogy Missal van? Örülök, hogy megszabadultam egy tehertől.

Majd mást b*^sztat a h*lye rigolyáival.

júl. 5. 10:22
 4/9 anonim ***** válasza:
*mással
júl. 5. 10:22
 5/9 anonim ***** válasza:
57%
Semmit, közöd nincs hozzá.
júl. 5. 10:30
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen tudom mi ez. Hal isten az exeim egyikse olyat választott akik zavartak volna.
júl. 5. 12:06
 7/9 anonim ***** válasza:
18%

2 minek ehhez pszichologus? Senki nem örülne ha pl az exe aztán a tesojával vagy barátnojével vagy kollegájával vagy egy irigyével d.gna az orra előtt jóformán.

Ez teljesen normalis érzés.

júl. 5. 12:07
 8/9 anonim ***** válasza:

"olyan nőt választ akivel én sose akartam hogy együtt legyen"

Mert van olyan nő akinek örülnél, ha összejönne vele?

Ha vége lett köztetek, és már nem akar tőled semmit, sajnos ez egy olyan dolog, hogy összefog jönni mással, és garantálom, hogy senkinek sem örülnél!

Ezt a fájdalmat csak úgy tudod elkerülni, ha nem nyomozgatsz utána, így amiről nen tudsz nem fáj!

júl. 5. 15:16
 9/9 anonim ***** válasza:
61%

#7! Azért ezek elég extrém példák. Tesó, barátnő eleve össze se jön exszel, ha tudja, hogy a tesójának/barátnőjének fájna. Legalábbis nálunk, fehéreknél.

Akkor meg játsszon kerítőnőt és hozza össze olyannal, akivel szeretné, mivel láthatóan az nem felel meg neki, hogy a pasi maga választhat. De a kérdés amúgy az volt, HOGYAN tegyen túl magam. Ebből következik,hogy a kérdezőt nem vigasztalja, hogy normális érzés, mivel változtatni akar. Ha pedig egyedül sikerülne, akkor nem született volna meg a kérdés. EZÉRT forduljon pszichológushoz.

júl. 5. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!