Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tegyem túl rajta magam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem túl rajta magam?

Figyelt kérdés
A kialakult helyzet azzal kezdődött hogy leszólitottam a buszon egy szimpatikus lányt. A lány velem egy utcába lakik körülbelül 200 méterre. Ismerkedni,barátkozni szerettem volna vele.Mikor leszólitottam mondta nem akar ismerkedni és az érettségire fogta (áprilisba történt ez) Beszéltünk azért kb 20 percet. Utána felvettem Facebookon írtam egy levelet és tíltott. Májusba egyik fiú ismerős rá írt hogy ismerkedni szeretne vele..A lány felhozta hogy leszólitotta egy srác akinek szerinte agyi problémái vannak meg bünőző feje..Júniusba közöltem vele hogy én nem vagyok olyan mint aminek ő gondol..De nem neki álltam csak elmondtam neki. Múlt héten egyik lány ismerősöm írt neki hogy én jó ember vagyok meg 7 éve ismer..Meg engem megvisel hogy ő kiközősít..De azt írta neki hogy nem tárgyal velem..Utána írtam neki én is hogy nyugi felfogtam..Írta keressek mást amit én megértettem..De a lelkivilágom nagyon rosszul élte meg ezt az egészet. Félek hogy bármikor összefuthatok vele..Nem birom elviselni a fájdalmat..Hogyan lehetne megoldani ezt a helyzetett? Ő egyébként 18 én meg 25. Bocsi hogy ez egy kicsit hosszú lett.
2019. aug. 9. 15:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%

Ezmiez? A tini (ovis) társkereső jobbra lent található.

Komolyan mondom hagyjátok már ezt a sok ökörséget!

2019. aug. 9. 15:17
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Írta, hogy keress mást!

Melyik szót nem érted?

Egyébként hogy leveleztek, ha letiltott?

2019. aug. 9. 15:26
 3/16 A kérdező kommentje:

Első:Köszi az értelmes választ...

Második:Instán írtam neki...Az a baj én annyira a kiközösítést érzem ezzel az egésszel kapcsolatba..Főképp hogy bármikor összefuthatok vele..Ez a legrosszabb az egészbe :/ Ezek után attól félek elsírom magam ha összefutunk..

2019. aug. 9. 15:29
 4/16 Noren1989 ***** válasza:
100%
Hátöcsém, neked 25 éves korodra nem adott túl sok eszet az élet.
2019. aug. 9. 15:30
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Talán legközelebbre megtanulod, hogy az első "nem" után kell leállni, nem még zaklatni valakit azok után, hogy világosan elmondta, hogy nem kíváncsi rád.
2019. aug. 9. 15:33
 6/16 A kérdező kommentje:
Utolsó: Képzeld adott eszet..Arról meg én nem tehetek hogy a lelkivilágom gyenge...De tényleg baromi jó hogy az ember segítséget kér és csak betámadják...
2019. aug. 9. 15:33
 7/16 Noren1989 ***** válasza:
100%
Bástya, a nem az nem. És pont volt a végén. A csaj megmondta több alkalommal is. Ha ezt nem fogod fel, arról igazán nem mi tehetünk.
2019. aug. 9. 15:35
 8/16 A kérdező kommentje:
Felfogni felfogtam..Csak nem tudom hogy nézzek át rajta ha találkozunk..Nem lenne ilyen nehéz hanem ilyen közel lakna.
2019. aug. 9. 15:39
 9/16 Noren1989 ***** válasza:
100%
Átnézel rajta, és szvsz. Gondolj ez elutasításra, pikkpakk menni fog.
2019. aug. 9. 15:40
 10/16 anonim ***** válasza:
72%
Nézd levegőnek, ő is ezt fogja tenni veled. Egy idő után meg el fog múlni az érzés, de csak ha nem pörögsz rajta tovább.
2019. aug. 9. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!