Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tegyem túl rajta magam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem túl rajta magam?

Figyelt kérdés
A kialakult helyzet azzal kezdődött hogy leszólitottam a buszon egy szimpatikus lányt. A lány velem egy utcába lakik körülbelül 200 méterre. Ismerkedni,barátkozni szerettem volna vele.Mikor leszólitottam mondta nem akar ismerkedni és az érettségire fogta (áprilisba történt ez) Beszéltünk azért kb 20 percet. Utána felvettem Facebookon írtam egy levelet és tíltott. Májusba egyik fiú ismerős rá írt hogy ismerkedni szeretne vele..A lány felhozta hogy leszólitotta egy srác akinek szerinte agyi problémái vannak meg bünőző feje..Júniusba közöltem vele hogy én nem vagyok olyan mint aminek ő gondol..De nem neki álltam csak elmondtam neki. Múlt héten egyik lány ismerősöm írt neki hogy én jó ember vagyok meg 7 éve ismer..Meg engem megvisel hogy ő kiközősít..De azt írta neki hogy nem tárgyal velem..Utána írtam neki én is hogy nyugi felfogtam..Írta keressek mást amit én megértettem..De a lelkivilágom nagyon rosszul élte meg ezt az egészet. Félek hogy bármikor összefuthatok vele..Nem birom elviselni a fájdalmat..Hogyan lehetne megoldani ezt a helyzetett? Ő egyébként 18 én meg 25. Bocsi hogy ez egy kicsit hosszú lett.
2019. aug. 9. 15:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell átnézni rajta. Futólag köszönhetsz, aztán szépen mész tovább a dolgodra.

Annyira ciki és zaklatás-szagú volt az "udvarlásod", hogy már a laza beszélőviszonyt sem tudnám elképzelni.

Most már kár ezen keseregni.

Lényeg, hogy ne menj a közelébe és ne keresd a társaságát.

2019. aug. 9. 15:49
 12/16 A kérdező kommentje:
Igen sajnos kicsit túlzásba vittem..:/ Igazából ő egy nagyon félénk visszahúzódó lány egyébként. Én is hasonló vagyok..Hetekig hallogattam azt hogy leszólitsam.
2019. aug. 9. 15:57
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ott szurtad el hogy miután a buszon lepattintott még bejelolted és rairtal. Ha ott hagytad volna annyiban a dolgot akkor megőrizted volna a méltóságod.
2019. aug. 9. 17:54
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha azt nézzük hogy 25 évesen úgy írtad le a sztorit, olyan megfogalmazásban mint egy 15 éves...az nem sok jót jelent.

Jegeld a csajt. Nem érdekled. Minek tipródni?

2019. aug. 9. 18:06
 15/16 anonim ***** válasza:
52%
Azért köszönj neki, légyszi!
2019. aug. 9. 18:46
 16/16 A kérdező kommentje:

17:54:Maximálisan igazad van.Ezek után tuti hogy azt csinálnám.Megőriztem volna a méltóságomat és nem okozok ennyi fájdalmat magamnak.

18:06:Annyira nem figyeltem oda a fogalmazásra..Csak ki írtam magamból.A jegelés már megtörtént csak idő kell hogy túl legyek ezen az egészen.

18:46: Nem vagy vicces..

2019. aug. 9. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!