Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magam rajta, ha még őrülten szeretem, de nem működik köztünk?
Figyelt kérdés
Valószínűleg véget ér a kapcsolatom, hiába harcolok az ellenkezőjéért. Imádom őt, de rengeteget veszekedünk és néha borzasztó csúnyán beszél már velem, és azt is mondja, hogy menjek el tőle. Költözzek el. Ezek ellenére is szeretem, és nem tudom elképzelni az életem nélküle. Úgy érzem, ha itthagyom, egy borzasztó időszak lesz nélküle. Sok udvarlóm lehetne, ha nem lenne párom. Szép nőnek tartanak, de nekem csak ő kell 🙁2019. aug. 7. 14:48
1/10 A kérdező kommentje:
Volt már egy 5 éves kapcsolatom, de még sosem voltam ennyire odáig senkiért. 27 éves nő vagyok.
2019. aug. 7. 14:49
2/10 anonim válasza:
Hát elég komoly gondok lehetnek az önértékeléseddel, ha egy olyan alakot szeretsz őrülten, aki megaláz... Mit is szeretsz benne?
3/10 anonim válasza:
#2-esnek igaza van.
Icipici gondok vannak a kis buksidban.
Nem csak belőle áll az élet.
4/10 anonim válasza:
Az csak egy fas...tudod hány fas van még?:D jobbak is akik megbecsülnènek,de te olyan lány vagy akkor akinek nincs önbizalma ès áldozattipus vagy.
5/10 anonim válasza:
Nálunk is ugyanez a szituáció, lassan 5 éves kapcsolat és én se tudom elengedni, nagyon szeretem, pedig sokszor bánt. Neked se késő újrakezdeni, nekem is mindig ezt mondják.
6/10 A kérdező kommentje:
4. Válaszoló: Hány éves vagy? Nekem is mindig mondják, hogy találhatnék azonnal új párt, kezdjek új életet... de nem megy.
2019. aug. 7. 21:45
7/10 anonim válasza:
Mindenre van kifogás, valami kifogást mindig talál az ember.
Félsz inkább egyedül maradni, hozzászoktál a jelenlegi életedhez. És basszus most kezdjem előröl? Igen úgy mint mindenki más.
De ha benne maradsz egy ilyen kapcsolatban, illetve aki ilyenbe benne marad mert úgy dönt.
Az Fogja be a száját és ne sírjon.
8/10 anonim válasza:
Egy embert nem feltétlen azért szeretünk, mert jól bánik velünk. Hanem mert magát az embert szeretjük. Ennek semmi köze az önértékeléshez. Viszont az elgondolkodtató, ő szeret-e téged. Egyedül kevés vagy sajnos. Két út van. Vagy harcolsz, ameddig úgy látod, megéri, vagy hagyod.
9/10 Ypszilon1980 válasza:
Ha nem működik, akkor mi az amit szeretsz benne, nem értem.
Miért kell olyanhoz ragaszkodni, akivel nem működik a dolog?
Ha sok udvarlód lehetne pár nélkül, az nem ugyanaz, mikor ténylegesen pár nélkül maradsz. Ha akkor is sok lenne, akkor meg nem tudom mi a gond.
10/10 anonim válasza:
Minden kezdet nehéz. De utána csak könnyebb lessz. Mondjuk én hetekig hónapokig aludni sem tudtam. Aztán valahogy ez megszűnt de nem volt könnyű. Ami nem megy nem szabad erőltetni. Sokszor kiszalhattam volna de mindig adtam neki egy újabb esélyt aztán belattam hogy mi nem illünk össze. Így vége lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!