Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele vagyok esve egy férfiba, több okból is, több dolog miatt is méltó, érdemes a szerelmemre. Oda-vissza vagyok érte, biztos ismeritek az érzést. Annyira szeretem, amikor valami interakció van köztünk, nagyon szeretnék vele szexelni is. Mit tegyek?
Kommunikálj vele.
Az kevés, hogy te ezt érzed, ha ő nem tud róla.
1# Tuti nem te vagy az, mert ő tuti nem jár ide szerintem.
2# Egyik családtagomon keresztül ismerem, minden nap találkozunk, nagyon rendes velem.
3# Kollégák is vagyunk egyben, de nem közvetlenül, csak ugyanaz a cég, néha van fedésben a tevékenységünk csak. De együtt ebédelünk szünetben.
4# Ú, sajnálom. :S Szerencsére ő független (még).
5# Rajta vagyok, nyitok felé, igyekszem humort csempészni az együtt töltött időbe. Meg próbálok kedves is lenni vele, igyekszem mindig a legjobb oldalam mutatni (csak nem mindig sikerül).
6# Igyekszem, de nem az a bőbeszédű típus, nem sok közös témánk van.
Amúgy mindent összevetve kedvel engem, meg biztos jól kinézőnek tart, de ez mind még nem jelenti, hogy mint nő, tetszem is neki. Pláne, hogy ugye a családtagom a képben van, akivel sok éve barátok... Fura lenne, mert egy szülőmről van szó (aki tetszik, sokkal fiatalabb a szülőmnél).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!