Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes lányokhoz odamenni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes lányokhoz odamenni az utcán?

Figyelt kérdés

Nem feltétlen párkeresés miatt. Néha jól esik kicsit csevegni, pár dolgot megtudni róla stb.

Lányok, hogy reagálnátok rá? Mivel érdemes indítani?

2018. dec. 4. 14:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
Azokhoz igen, akikkel előtte van szemezés, vagy többször rád néznek, vagy megbámulnak, vagy ha egymás szemébe néztek, ijedten elkapja a tekintetét. Ezek mind az érdeklődés jelei lehetnek. (Nem, ez nem egyenlő azzal hogy már 100% hogy ágyba bújna veled, de én sem ezt mondtam.)
2018. dec. 4. 14:08
 2/11 anonim ***** válasza:
31%
Akkor érdemes, ha legalább 10/8-as vagy. Ha ez alatti vagy akkor is érdemes ha hiányzik egy nyilvános megszégyenítés.
2018. dec. 4. 14:17
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
csak úgy ala natúr szerintem nem érdemes mert hülyének néznek, azthiszik fogyatékos vagy.
2018. dec. 4. 14:20
 4/11 Lady Beth ***** válasza:
97%

Engem nem zavar, csak akkor hogy ha valami gyogyós talál meg a hülyeségével. (Volt egy srác aki leszólított az ELTE előtt és több mint tíz percen keresztül ecsetelte Malajzia szado-mazo "barlangjait". Egy élmény volt...)

Mondj neki valami kedveset, pozitívat. Amikor én utcán ismerkedek, akkor megdicsérem a srác sapkáját, pólóját vagy éppen a kutyáját amit sétáltat.

2018. dec. 4. 14:27
 5/11 anonim ***** válasza:
79%
En eleg ijesztonek talalnam ha egy idegen odajonne hozzam, minden ok nelkul. Szoval szerintem felejtos.
2018. dec. 4. 14:40
 6/11 anonim ***** válasza:
30%
Nem azért mennek ki az utcára hogy bárki is zaklassa őket! Miután te random akarod őket ZAVARNI, ezért sűrgősen felejtsd ezt el!
2019. jan. 27. 21:30
 7/11 anonim válasza:
95%

Persze, nyugodtan gyere oda! De ha látod a másik félen, hogy elég passzív, akkor inkább hagyd.... :D

20/lány

2019. jan. 27. 22:39
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha látod a jeleit annak, hogy zavarod, és csak udvariasságból válaszolgat de inkább "menekülne", akkor udvariasan hivatkozz arra, hogy dolgod van és távozz.

Ha ez megvan, akkor nyugodtan odamehetsz hozzájuk nyugodtan.

Nincs általános kijelentés, hogy a lányok szeretik-e a random beszélgetéseket vagy nem. Mindegyikük külön személyiség.

Van, aki azonnal kapható egy jó beszélgetésre. Valaki félénk, introvertált (mint én) nekik ez egy kicsit ijesztő, vagy feloldódnak vagy nem.

Attól is függ, hogy te hogy nyitsz, hogy viselkedsz.

2019. ápr. 18. 10:28
 9/11 anonim válasza:
91%

Két ilyen eset történt velem.

Az elsőnél egy 30-as pasi jött oda hozzám a kisfiával és elhívott egy kávéra. Nagyon meglepett a dolog nem is tudtam hirtelen mit mondjak, nem akartam bunkó lenni vagy ilyesmi, de korban azért nagyon nem passzoltunk volna. Nem volt ijesztő, kedves volt és nem volt rámenős. Végül nemet mondtam.

A másik eset egy aluljáróban történt, ahogy mentem mellém csapódott egy srác és kérdezett egy két dolgot. Egy egy szóval válaszoltam, de azért flegma voltam mert hát na... Aztán mondta hogy hát biztos furcsának találom hogy csak így idejött beszélgetni, aztán mondtam hogy hát nem kicsit. Na de a lényeg hogy a metróig beszélgettünk és tényleg feloldódtam miután láttam hogy amúgy normális.

Szóval nem mondom hogy nincs értelme, az biztos hogy először furán fog nézni, aztán tőle függ, hogy elküld-e melegebb éghajlatra vagy esetleg tényleg megismerkedtek, beszélgettek egy jót.

2019. ápr. 25. 21:42
 10/11 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem teljesen rendben van ha normálisan közelíted meg. Én sokkal jobban tudom értékelni, hogy van töke odajönni hozzám valakinek élőben ha szimpatikus vagyok, mint Tinderen egy matchet...

24N

2019. aug. 13. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!