Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért nem mertek odamenni a lányokhoz és bevallani neki, hogy tetszik nektek?
Nem kell odamenni és bevallani bármit is. Egyszerűen alakítsátok úgy a dolgokat, hogy sokat legyetek együtt. Akkor is, ha a barátnőivel van. Lehet velük is jó pofizni.
És egyszer csak azt veszitek észre, hogy jártok egymással.
Nem kell direktben a képünkbe nyomni, hogy járjunk, meg ilyenek, mert az taszít, vagy ellenérzést vált ki belőlünk.
Egyszerűen érezd jól velem magad és akkor egyszer csak járunk.
mert töketlenek...:) Egy nő sem harapa ha meg bunkon visszautasit... Na és? Az élet tele van pofonokkal egyel több vagy kevesebb mit számit?
De engem még sosem utasítotak vissza bunkón, mivel álltlaába olyan nőkkel kezdek akikröl tudom hogy van agyuk, és tudják kezelni a helyzetet, és nem iylen mai diszp*csákkal veszem körül magam :)
Miért menjek oda hozzá? Tudom mi lesz a vége úgyis. Járunk 1-2 hónapot aztán jön egy rosszfiú akivel lelép.
Inkább megspórolom magamnak az időmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!