Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki, hogy tetszik nekem?
Figyelt kérdés
Van egy lány, aki nagyon tetszik nekem. Már 3 éve ismerem, rengeteget beszélünk interneten.(Mindent elmond nekem.) Egy városban tanulunk, de két különböző suliban. (ráadásul ő vidéki)
Én nagyon elfoglalt vagyok tanulás, sport miatt.Tehát nem tudnék mindíg menni hozz, de még is megőrülök érte. Mit csináljak?
17/F
2013. márc. 4. 16:37
2/5 anonim válasza:
Bizts van néha 1 kis szabadidőd, és gondolom néha személyesen is taliztok. Na, ha találkoztok, hívd el, beszéljetek meg 1 időpontot, csak összejön előbb utóbb.
hajrá :)
3/5 A kérdező kommentje:
Igen találkozunk, de nagyon ritkán...
De köszönöm a válaszodat! :)
2013. márc. 4. 16:43
4/5 anonim válasza:
Te vagy a férfi, teremtsd meg az alkalmat. Ha látni akarod akkor csak hívd el, kérdezd meg , hogy nem akar-e találkozni:)
5/5 anonim válasza:
Eleinte én is féltem de utána rájöttem, hogy nincs mitől légy bátor és egyszerűen mond el neki hidd el nem fog miatta kinevetni nem vagytok már pulyák, hogy csúfolodjatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!