Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik egy srác a gimibe,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szancsikaaa kérdése:

Tetszik egy srác a gimibe, hogyan mondjam el neki?

Figyelt kérdés
Én 9.-es lány vagyok a fiú meg 12.-es!(nem volt még pasim) Egy gimibe járunk!! Nagyon jófejnek tűnik! Sokat szoktunk szemezni! A születésnapomon írt Facebookon!! Szeretnék valahogy beszélni vele pl. Facen ráírni csak nem merek, vagyis nem tudom hogy hogy kezdjem a beszélgetést!! Normális válaszokat kérek!! Köszi :)
2013. márc. 2. 19:46
 1/2 anonim ***** válasza:
24%
Normális válaszokat kérsz?Kár beléd.
2013. márc. 2. 19:51
 2/2 anonim válasza:
Írj rá facen, nem kell attól félni. Csak beszélgettek hétköznapi dolgokról..nem kell rögtön elmondani neki, hogy tetszik neked, hanem ha te is tetszel neki akkor kialakul magától csak kezdeményezni kell valakinek:) és úgy néz ki, ha ő nem kezdeményez, mert nem mer akkor neked kell kezdeményezned, de mint már leírtam nem kell félni a kezdeményezéstől, mert csak beszélgettek és mondjuk egy hónap után, ha még mindig ugyan úgy tetszik (vagy jobban) és még beszélgettek és úgy veszed észre, hogy tetszel neki akkor megmondhatod neki. :)
2013. márc. 3. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!