Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon tetszik egy srác, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik egy srác, de nem merem neki elmondani! Hogy mondjam meg neki? Mit mondjak?

Figyelt kérdés

8.-kos vagyok ez a srác meg az osztálytársam és nagyon tetszik alig birok ránézni anélkül, hogy lesütném a szemem... a padtársam volt egy évig, akkor sokat dumáltunk meg ilyenek. Amikor már majdnem azon voltam, hogy elhívjam teljesen betojtam és nem tudtam, hogy mit tegyek. És néha ezért látom, hogy engem néz!!

Segítsetek, légysziiii!!

2012. jan. 3. 16:49
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Hát segíteni nem tudok, de a befosásra megoldás a széntabletta!
2012. jan. 3. 16:50
 2/7 anonim ***** válasza:

Velem is volt ilyen...... csak én nem voltam a padtársam.

Nem is nagyon beszéltünk,

tulajdonképpen szerintem utált, mert ártottam neki még régen, de az előtt pedig jól elvoltunk.

Nekem egyszer megtetszett, de eszembe se jutott hogy megmondjam neki, mert féltem h kinevet meg ilyenek..... aztán is felejtettem azt a pasit.

De msot mégis azt tanácsolom hogy mondd el neki :)

Vagy hívd el valahová :)

2012. jan. 3. 16:54
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de még nem tudom, hogy mit mondjak neki... :(
2012. jan. 3. 17:23
 4/7 A kérdező kommentje:
Vagy szarjam le és hagyjam, hogy kezdeményezzen(ha egyáltalán érdeklem)?????
2012. jan. 3. 17:24
 5/7 anonim válasza:

OTthon átgondolod amit mondani akarsz neki, másnap oda mész félre hívod és lesz ami lesz :) nem kell megijedni.A fiúk szeretik a magabiztos lányokat :)

15/F

2012. jan. 3. 17:25
 6/7 A kérdező kommentje:
De ha nemet mond???? Az nagyon ciki lenne mindakettőnknek... de nekem jobban
2012. jan. 3. 17:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem megteszi ha most még csak sokat mosolyogsz rá, kedves vagy vele, keresed a társaságát. Bámuld meg direkt - venni fogja a lapot!
2012. jan. 27. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!